Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Eladó vagyok egy üzletben,...

Eladó vagyok egy üzletben, nem bírom a maszkot egész nap, minden nap. Mit csináljak? Megfulladok benne. Váltsak szakmát?

Figyelt kérdés
Ahogy lehúzom az orromról rámszólnak, hogy megbüntetik a céget. Nem bírom már sokáig. Van valaki ilyen helyzetben?
2020. szept. 22. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen csúcsosabb, varrot maszkok, az sokkal jobb..esetleg az?
2020. szept. 22. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
Használj műanyag át pajzsot
2020. szept. 22. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Arc
2020. szept. 22. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A sima orvosi sebeszmaszkban van drot felul allitsd be ugy hogy ne simuljon teljesen az orrodre hanem ellaljon tole de persze az orrod ne logjon ki.

Vagy keszits keszittess hasonlot csak olyan anyagbol, ami teged a legkevesbe zavar. Es lazan kosd meg ha megkotos vagy toldd ki a gumijat. A lenyeg hogy valahogy oldalt vagy fent vagy alul nagyobb res legyen es ugy erezd tobb levegot kapsz.

Sajnos ez nalad psziches is lehet, probalj arra gondolni inkabb igy kelljen maszk, mint egy szerettedhez az intenzivre kelljen minden latogataskor maszkban es kopenyben es kalucaniban bemenned. (Ne ertsd felre nem a covie miatt csak ugy mert valami nagy betegsege van).

De ha akarsz keress masik munkat csak ne mondj fol ido elott.

2020. szept. 22. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Arcpajzs?
2020. szept. 23. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyanezt érzem. Én is eladó vagyok 12órában rajtam van,persze az orron is kötelező. Nem bírom már pedig rengeteg maszkot próbáltam persze találtam "jót" , de olyat még nem amitől nem akarnék egész nap megfulladni és nem izzadok alatta. Nagyon kellemetlen így dolgozni. Ráadásul nagyon melegem van alapból ez meg még csak rátesz egy jó nagy lapáttal.
2021. máj. 24. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
És a vásárlók akarnak megfulladni a bent tartózkodott fél óra után. Ki vannak akadva,hogy mi ,hogy bírjuk ki... hát muszáj...
2021. máj. 24. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!