Sírok egesz nap, hogyan nyugodjak meg?
A parom miatt egesz nap sirok. Van hogy kicsit abbahagyom, de utana megint egy sirógörcs. Hogyan nyugodjak meg?
Ezt mar nem bírom.
Bővebben?
Miért sírsz,mit csibált a párod?
Kérdező: hasznos lenne tudni, hogy ez a napi sírás miből adódik.
#2: lehet, hogy a te esetedben nem veled volt a baj, de nem minden esetben kizárható a tény, hogy magunkban kell elsősorban rendet tenni, mielőtt jogosan a másikat hibáztatnánk.
Párom (nő) folyton azzal cseszeget, hogy nem figyelek rá, nem értem meg a problémáját, nem tudunk beszélgetni, nincsenek konkrét céljaim, szar a munkahelyem (ahol amúgy átlagfizetésem van, és örülök, hogy van munkám), mert nem tudom eltartani ha lesz gyerek, stb.
Mindezt amellett, hogy az ő 'tökéletessége' kimerül annyiban, hogy hétköznap munka után már nem mozdul meg, boltba én járok, a háztáji feladatok nagy részét egyedül végzem a teregetésen, szennyes válogatáson és felmosáson kívül (néha el is mosogat nagy kínlódva), maga után sosem pakol el semmit, csak amikor már nem lehet kettőt lépni a lakásban, halogatja a fontos dolgait, elhanyagolja magát (egészségügyi téren is), de nekem persze legyenek céljaim. Ja, és amúgy főzni nem szoktunk, mert mindketten megoldjuk magunknak az evést, de ha nem így lenne, az is rám maradna, mert nem tud főzni, és nem is hajlandó megtanulni.
Kétségbe esésedben sírsz hogy hogyan lesz tovább.
Magyar népdalban a vigasz hallgasd meg ezt https://www.youtube.com/watch?v=EZp7PdcPhug&list=RDM6Y5CQshP..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!