Most váltsák sulit szerintetek?
Mi az, hogy te vagy a buldózer?
Ha neked jó a mostani helyeden, akkor minek akarsz váltani?
Párkapcsolat? 14 évesen? :o
Igen az rosszul írtam hogy párkapcsolat inkább van aki tetszik de nagyon
A buldozer pedig inkább felejtsd el
Jajj, ez egy nehéz döntés! Méghozzá azért, mert csak utólag tudod meg, hogy jól döntöttél-e.
Nem biztos hogy jót tanácsolok, de én anno a tanáraimtól azt hallottam, hogy inkább járjon a gyerek gyengébb iskolába, és ott legyen 5-ös minthogy egy "elit" iskolába szenvedjen a négyesért, ötösért. Szóval a jegyeid szempontjából szerintem jobb, ha nem váltasz.
Viszont, ha sokan elmennek tőletek, akkor valószínűleg az osztály közössége is meg fog változni. Anno ahol dolgoztam, ott csak a "rosszabbak" maradtak, és valamennyire, ha nem is akarattal, de lehúzták egymást a tanulók.
Nem lehet tudni, hogy később hogyan változik meg a saját osztályod, amiben aztán nem érzed jól magad, és azt fogod érezni, hogy bárcsak átmentél volna.
Nem tudom mi lenne a jó. Vállalni a "stresszt", az új kihívásokkal szembenézni, vagy maradni a "biztonságos" úton.
Viszont az jutott eszembe, hogy jó lenne, ha tudnál beszélgetni ezeknek az iskoláknak a tanulóival, ha eddig még nem tetted, hátha nagyobb rálátásod lesz az új iskolákra.
Sokan mennek el tőletek akik a barátaid/jobb tanulók voltak?
1#Szerintem arra célzott, hogy ő Bud Spencer
Én nem váltanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!