Váltsak sulit vagy ne?
Figyelt kérdés
Most vagyok 9es de az osztályomat nem bírom, van kb 3 ember akivel jóba vagyok de nem több. Nem igazán érzem magam odavalónak.Eleinte kolis voltam de a kolis lányok is utaltak akik az osztalytarsam, meg évfolyam társak. Nagy botrány volt a koliba ki is iratkoztam onnan de így utólag a suliból is ki kellett volna mert nem igazán fogadtak be. Azt hittem jobb lesz de a nagy debellak meg ma is beszolnak. A suli ahova most járok eleve egy másik városba van 1 óra busszal minden reggel. Anya mondta hoyg maradjak a városba mert itt is van vagy 6 középiskola de nem hallgattam rá és így már utólag bánom. Azért mentem másik varosba tanulni hogy ott legyek a legjobb barátnőm mellet aki ma már le se szar eldobott magától. Fogalmam sincs mit csináljak2020. máj. 30. 08:32
1/8 A kérdező kommentje:
Apum meg a nagyapám azt mondta menjek rendészeti re de nekem az nem én azt valahogy nem bírnám eroletileg. Most is szakgimnáziumba jarok
2020. máj. 30. 08:33
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon bizonytalan vagyok, nem tudhatom hogy mondjuk egy másik iskolába jobb lenne e.
2020. máj. 30. 08:55
3/8 anonim válasza:
Ha van jó iskola a közeledben, ahova át is vesznek, akkor szerintem kérd át magad. Már önmagában az utazási idő megspórolása is hatalmas nyereség, plusz itt lehet, hogy sokkal jobb az osztályközösség.
4/8 A kérdező kommentje:
Most szakgimibe járok és itt ápolónőnek tanulok 4 éves.
És az én városom a még szociális gondozó és ápoló van ami 3 éves tehet nem ad érettségit
2020. máj. 30. 09:11
5/8 anonim válasza:
Ja világos, akkor ebben az esetben maradj ott ahol vagy. Elég, ha van akár egyetlen baràtnőd, nem kell jóban lenned az egész osztállyal. Csináld végig, a szakma + érettségi fontos dolog.
6/8 anonim válasza:
Szerintem az jó ha legalább 3 ember van akivel jóba vagy. Egyébként még 3 év alatt simán össze barátkozol másokkal,nálunk is szinte teljesen más barátságok voltak a kezdetben mint a végén
7/8 anonim válasza:
Szerintem még simán lehetnek más barátaid az osztályba, még sok minden fok változni. Meghát nem csak az osztálytársakkal, de az évfolyamtársaiddal vagy felettetek járókkal is lehet barátkozni
8/8 anonim válasza:
Háromnál több barát egy osztályban máshol sem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!