Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha erettsegi utáni technikumba...

Ha erettsegi utáni technikumba megyek (szakács) akkor is elveszik a telefonomat?

Figyelt kérdés

aug. 30. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Biztosan nem veszik el a telefont, ha nem viszed be.
aug. 30. 15:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Kossz a semmit
aug. 30. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, ott is le kell adni.
aug. 30. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Az iskoláknak a Belügyminisztérium előírja, hogy mit csináljanak a telefonokkal. Ez úgy hiányzik a tanároknak, mint púp a hátukra. Persze a sok debil meg nyafog, hogy úristen hat órán kereszteül nem leszek online és hogy fogok így liveolni.

Fogalmuk sincs, hogy az iskolák, hogyan fogják ezt megvalósítani. De mindenképpen csinálni fognak valamit, mert a Madách Imre Gimnázium igazgatóját felmentették,mert nem volt hajlandó beszedni a telefonokat. Mivel senki sem akarja elveszteni a munkáját így biztosan korlátozni fogják a telefonhasználatodat. Sőt az okosórát, tabletet is elvehetik.

Tessék szépen Pintér Sándort meggyőzni e telefonokról. Egyébként igaza van az elsőnek. Ha nem viszel magaddal telefont akkor nem veszik el. Ez nem semmi, hanem egy nagy igazság. Bár ha nem érted, akkor az oktatás csődje vagy.

aug. 30. 17:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Egyreszt koszi a valaszt, miszerint elveszik.

Amugymeg arrol h a kettesnek igaza van es meg en vagyok az oktatas csodje? Hat persze mert leirt egy ertelmetlen faszsagot ami semmilyen szempontbol nem ad valaszt a kerdesre? Azt hogy a semmit nem tudjak elvenni meg egy 2 eves fejlodesben elmaradt gyerek is tudja es te ezt ertelmes valasznak tartod. Hat nagyon gratulalok kedves valaszolo. Latszik hova tart a mai oktatas ha ilyen emberek pártolják azt

aug. 30. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:

#5: először is az egyes válaszra válaszolsz.

Másrészt ha nem érted, mit írtam, nme bennem van a hiba.

Harmadrészt a válaszommal azt az oldalon folyamatosan fennálló félreértést próbáltam helyretenni, miszerint a szabályozás lényege, hogy a MOBILT EL KELL VENNI. Nem, a szabály lényege, hogy nem lehet bevinni. Pont.

És feltételezem, hogy egy felnőtt ember felfogja azt, hogy ha valamit nem vihet be valahová, akkor nem viszi be.

aug. 30. 20:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja. Felnőtt ember. egyreszt iskolában általában nem felnőtt emberek mennek, hanem gyereket akiket esetleg el szeretne erni az anyukájuk. Nem az iskolában töltött idő alatt feltétlen hanem a hazafele úton. Másrészt mi van akkor ha valaki akár felnőtt akár gyerek suli után még megy valahova? Oda se vigye? Vagy mielott bemegy dobja el egy bokorba es vagy megtalalja vagy nem? Oke elveszik megertem de ez a hagyja otthon dolog mocskosul undorító
aug. 30. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:

"egyreszt iskolában általában nem felnőtt emberek mennek"

Úgy kezded, hogy "ha erettsegi utáni technikumba megyek", meg eleve nem arról szólt a kérdés, hogy most rendben van-e a szabályozás.

Látható, hogy a kérdés csak újabb ürügy a panaszkodásra.

aug. 30. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Érettségi után vagy, szóval feltételezem hogy a 18 élet évedet elérted. Nem tudom, hogy a technikumi képzés milyen rendszerben megy, de ha nappali rendszerű, akkor valószínű lehet. Szerintem ezt a szabályozást igazából a kisikolások- középiskolások miatt találták ki.
aug. 31. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!