Technikumból gimnáziumba ha átvesznek 12.ben az érettségi rovására menne?
Figyelt kérdés
Jelenleg 11. osztályba járok, kitűnő vagyok. Megvan a C1 angol nyelvvizsgám, középfokú angol és infó érettségim angolul. Viszont nem tudom ha gimibe átmegyek 5.tantárgynak mit választhatnék érettségin, mivel én nem tanulok bioszt stb.
2 nyelvet tanulok angolt és németet, németből viszont nem állok olyan szinten, hogy érettségizzek.
jún. 13. 10:44
1/1 anonim válasza:
Én is át akartam menni utolsó évre, de rájöttem, hogy esélytelen technikumból gimnázium. Hacsak nem valami vegyész technikumba jársz, ahol tanultál 2 évig minimum bioszt, kémiát, fizikát, akkor a teljes gimnáziumi anyagból kell neked osztályozót tenni, plusz rajz, ének, földrajz, dráma, amiket ott tanultak minimum 2 évig, te viszont nem tanultad. Erre neked 1 nyár alatt kéne felkészülni. Ez 6-7 tárgy 2-3 éves anyagát öleli fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!