Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ekkora igazságtalanságot,...

Ekkora igazságtalanságot, hogy lehet lenyelni?

Figyelt kérdés
Barátnőm és én is pótfelvételi keretén belül jelentkeztünk képzésre. A felvin elszámolták a pontjainkat, csak ő a dupláját kapta majdnem, mint ami jár én meg kevesebbet. Ő bejutott úgy, hogy alacsonyabb pontszámot kellett volna kapnia, mint nekem, mert van nyelvvizsgám is. Én örülök neki, hogy ekkora mákja volt de ugyanakkor rosszul esik, hogy én nem kerültem be. Sajnos hiába élnék jogorvoslattal olyan magas lett a pontszám, ami egyikünknek se lett volna meg normál esetben.
aug. 29. 17:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Hagyd, 10, kizárt, amit mesél.
aug. 29. 19:42
 12/17 A kérdező kommentje:
10: Köszönöm, eddig ezt nem láttam telefonon. Holnap összenézzük ha találkozunk és megírom a különbség okát ha megtaláljuk benne.
aug. 29. 22:28
 13/17 anonim ***** válasza:
9%

Ötös vagyok és nem 6 emeltem van, hanem volt hatodim tárgyam és az lett volna még emelt, de nem tudtam elmenni, igazolással hagytam ki. Lehet nem tetszik, hogy mennyi tárgyból érettségiztem vagy emelteztem(volna). Nem az erdekel, hogy kinek mennyi a pontszáma. Az érdekel, hogy az alap felvételinél is az első helyre is és ha azokra nem, akkor is bármelyikre felvettek volna, ha nem cseszik el a bizonyitványom. Tehát pont azt nem sikerült megérteni, hogy én JOGOSAN vagyok kiakadva, mivel elvették a lehetőségem ezzel a hibával és 0 pontom van emiatt, mintha nem lenne érettségim, mert az érettségi óta és a reklamációm óta caak bekérték a törzslapot, hogy majd értesítenek ha kinavították a hibát és kiállították a bizonyitványom. Tehát nem is egy, de még a külföldi biotechnológiát is ezért buktam, mert nem tudtam feltölteni az érettségim..

Szóval igen, még mindig teljesen jogos a kiakadásom 😇😊

aug. 29. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:
A "hogy" elé itt nem kell vessző, mert ez a "hogyan" rövidített változata, ez nem ugyanaz a "hogy".
aug. 30. 09:46
 15/17 anonim ***** válasza:
felvételis csoportban 17 reklamálóból 17 tévedett, sehol nem a felvi volt a hibás.
aug. 30. 09:50
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Hiába pontozgattok le, jogosan vagyok kiakadva. Lehet jó kárörvendőnek lenni és okoskodni, lepontozgatni a másikat, de akkor is igazam van és semmiképp nem fair elvenni a lehetőséget, mert épp valaki lusta ellenőrizni egy dokumentumot, az iskola igazgatója is csak ül, de még azt sem ellenőrzi, ki kap érettségit és ki nem.. Annyiban nem fogom hagyni, hiszen még ők is elismerik a hibát! Ettől függetlenül a 17 másik reklamáló azért nem nyert felvételt, mert nem elég jók. Nekem az érettségim cseszték el, különben lazán felvesznek ahova csak akarom. Éppen ezért nem fair. Ezt is lehet lepontozni! 🥳😊
aug. 30. 10:22
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 Semmit nem segítettél a kerdezőnek, ezért vagy lepontozva.

Kérdező, szerintem ezen csak az idő segít, és ha találsz magadnak valami más elfoglaltságot, esetleg valami tanfolyamot, amit csinálhatsz. Keresztfélévre tudsz jelentkezni, ha indul. Ha nem, jövőre újra jelentkezhetsz. Hamar eltelik az az egy év. Esetleg ha kevés a pontod, egy év alatt lesz lehetőséged növelni jobb érettségivel, nyelvvizsgával.

aug. 30. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!