Ekkora igazságtalanságot, hogy lehet lenyelni?
Ötös vagyok és nem 6 emeltem van, hanem volt hatodim tárgyam és az lett volna még emelt, de nem tudtam elmenni, igazolással hagytam ki. Lehet nem tetszik, hogy mennyi tárgyból érettségiztem vagy emelteztem(volna). Nem az erdekel, hogy kinek mennyi a pontszáma. Az érdekel, hogy az alap felvételinél is az első helyre is és ha azokra nem, akkor is bármelyikre felvettek volna, ha nem cseszik el a bizonyitványom. Tehát pont azt nem sikerült megérteni, hogy én JOGOSAN vagyok kiakadva, mivel elvették a lehetőségem ezzel a hibával és 0 pontom van emiatt, mintha nem lenne érettségim, mert az érettségi óta és a reklamációm óta caak bekérték a törzslapot, hogy majd értesítenek ha kinavították a hibát és kiállították a bizonyitványom. Tehát nem is egy, de még a külföldi biotechnológiát is ezért buktam, mert nem tudtam feltölteni az érettségim..
Szóval igen, még mindig teljesen jogos a kiakadásom 😇😊
#16 Semmit nem segítettél a kerdezőnek, ezért vagy lepontozva.
Kérdező, szerintem ezen csak az idő segít, és ha találsz magadnak valami más elfoglaltságot, esetleg valami tanfolyamot, amit csinálhatsz. Keresztfélévre tudsz jelentkezni, ha indul. Ha nem, jövőre újra jelentkezhetsz. Hamar eltelik az az egy év. Esetleg ha kevés a pontod, egy év alatt lesz lehetőséged növelni jobb érettségivel, nyelvvizsgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!