Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ekkora igazságtalanságot,...

Ekkora igazságtalanságot, hogy lehet lenyelni?

Figyelt kérdés
Barátnőm és én is pótfelvételi keretén belül jelentkeztünk képzésre. A felvin elszámolták a pontjainkat, csak ő a dupláját kapta majdnem, mint ami jár én meg kevesebbet. Ő bejutott úgy, hogy alacsonyabb pontszámot kellett volna kapnia, mint nekem, mert van nyelvvizsgám is. Én örülök neki, hogy ekkora mákja volt de ugyanakkor rosszul esik, hogy én nem kerültem be. Sajnos hiába élnék jogorvoslattal olyan magas lett a pontszám, ami egyikünknek se lett volna meg normál esetben.
aug. 29. 17:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Valamit benézel.
aug. 29. 17:35
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem nézek be semmit, jobbak lettek az érettségi eredményeim is és semmi plusz papírja nincs hozzám képest.
aug. 29. 17:38
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Ugyanaz a szak, intézmény? Kizárt.
aug. 29. 17:40
 4/17 A kérdező kommentje:
Pedig de, csak neki a Felvi a 2 db középszintű érettségire adott 450-et és semmi más nincs neki, mint írtam nyelvvizsga sem. Én meg kaptam 217-et 🥲
aug. 29. 17:46
 5/17 anonim ***** válasza:
6%

Nem tudom miért ilyen szerencsétlenek. Nekem az érettségi bizonyítványom rontották el és helyette törzslapot adtak. Persze aki soha nem érettségizett az honnan tudná, főleg hogy a hatodik emeltre nem tudtam elmenni. Aztán kiderült, hogy elrontották és emiatt nem vettek fel. Én erre már csak a pótfelvételi alatt jöttem rá, mert bárkinek mondtam azt mondta biztos jobban tudják mit adnak. Még a mai napig nem kaptam kézhez az érettségi bizonyítványom! A bocsánat, ha láttuk volna, biztos adunk bizonyítványt sem segít, mert mindhárom szakra ahova először jelentkeztem is bekerültem volna..

Mire jelentkezhetek újra már lesz intézményi pont, amit nem tudok felhasználni és szerintük ez fair. A mai eredmény pedig vicc, mert ezek után egy teljesen másik szakra jelentkeztem, hogy biztos a pontjaimmal volt baj, erre 80 ponttal megemelték.. VICC ez a magyar oktatási rendszer és az mégnagyobb vicc, hogy normál szakokra pedig levitték a ponthatárt, hogy még azt is felveszik, akit tényleg NEM kellene..

aug. 29. 18:07
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
Figadjunk, hogy nem tudsz erről mondjuk egy képernyőfotót mutatni...
aug. 29. 18:31
 7/17 anonim ***** válasza:
64%
5, a majdnem hat emelteddel annyit nem fog fel az agyad, a ponthatárt senki nem viszi sehova. Menj és reklamálj azoknál, aki magasabb pontszámokkal mertek jelentkezni, ezért magasabb lett a ponthatár.
aug. 29. 18:37
 8/17 A kérdező kommentje:
6: Mit mutassak? Az e-felvi több oldalas rendszerét fotózzam ki mindkettőnknek? Ott nincs lebontva, hogy mire mennyi pontot kaptál. A végpont ott van és puff., mellette mai naptól az is, hogy elérted-e vagy sem…
aug. 29. 19:05
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
kamugép.
aug. 29. 19:07
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Ott van részletesen amúgy, hogy milyen pontszámítást használt az intézmény, a részpontszámokkal együtt. A táblázatban a szak nevére kell csak kattintani.
aug. 29. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!