Ekkora igazságtalanságot, hogy lehet lenyelni?
Nem tudom miért ilyen szerencsétlenek. Nekem az érettségi bizonyítványom rontották el és helyette törzslapot adtak. Persze aki soha nem érettségizett az honnan tudná, főleg hogy a hatodik emeltre nem tudtam elmenni. Aztán kiderült, hogy elrontották és emiatt nem vettek fel. Én erre már csak a pótfelvételi alatt jöttem rá, mert bárkinek mondtam azt mondta biztos jobban tudják mit adnak. Még a mai napig nem kaptam kézhez az érettségi bizonyítványom! A bocsánat, ha láttuk volna, biztos adunk bizonyítványt sem segít, mert mindhárom szakra ahova először jelentkeztem is bekerültem volna..
Mire jelentkezhetek újra már lesz intézményi pont, amit nem tudok felhasználni és szerintük ez fair. A mai eredmény pedig vicc, mert ezek után egy teljesen másik szakra jelentkeztem, hogy biztos a pontjaimmal volt baj, erre 80 ponttal megemelték.. VICC ez a magyar oktatási rendszer és az mégnagyobb vicc, hogy normál szakokra pedig levitték a ponthatárt, hogy még azt is felveszik, akit tényleg NEM kellene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!