Miért van az hogy bizonyos tanárok azt tehetnek amit csak akarnak?
Mert a selejt helyett nincs más.
Tanárhiány van.
A legtöbb tanár nálunk is rendes, viszont osztályfőnöknek kifogtuk az egyik legrosszabbat, de van egy nála rosszabb. Annak a tanárnak az osztályából az egyik gyereknek kétszer volt pánikrohama a tanár miatt. Nálunk még "csak" elsírta magát az egyik csaj, mert a tanár megalázta az egész osztály előtt, aztán beírt neki egy igazgatóit (nem tudom hogy, de szegény lány küldött róla screenshot-ot és tényleg az volt, de az ofőtől) mert megszegte a házirend nemtomhányas pontját. Én is átfutottam a házirendet és első olvasásra 5 pontot találtam amiket az ofő megszegett. Mi se vagyunk szentek, de nem is köpjük be az igazgatóságon. Ha be is köpnénk nem történne semmi, mert - ahogy előttem is írták - tanárhiány van a siralmas tanári fizetés miatt. A töri tanárom - akit mindenki imád - azt mondta őt a férje tartja el, ez a tanítás dolog neki csak hobbi, mert az a fizetés amit kap semmire nem lenne elég. Mondjuk a férje elég jól kereshet, mert BMW-vel jár suliba a tanárnő XD
Az ofőre visszatérve, nem pont az előbb leírt eset miatt - bár annak is volt hozzá köze - volt egy fegyelmi tárgyalás előtti tárgyalás vagy mi, ahol a csaj mindent elmondott, de az ofő csak egy szóbeli megrovást kapott, ami egyenlő egy ejnye-bejnyével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!