Windows telepítes utan nem tudok lejetszani nehany fajl egy bizonyos mappaban, sem vlc, sem bsplayer, semelyik nem tudja lejatszani. Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 20:57
1/12 MaXXeGee válasza:
Mondjuk tehetnél fel egy codec pack-ot :) Az általában segíteni szokott a dolgon:)
pl ezt: [link]
De ha win7 vagy vista van ahhoz létezik Windows 7 codec pack ill Vista codec pack
2/12 anonim válasza:
A VLC megy kodek pakk nélkül, szóval nem ez lesz az elsődleges gond.
Lehet sérültek a fileok, fene tudja... :S
3/12 A kérdező kommentje:
pakoltam fel vlc-t is, frisítettem a Bspl-t is, nemsegített. De ebben a mappaban nem jelennek meg a kepek sem, zenet es videot sem tok lejatszani belole. Viszon amit azota toltottem le, megy minden...
2011. dec. 2. 21:14
4/12 P.O.C. válasza:
Nem titkosíttasd véletlenül a mappa a tartalmát a régi rendszeren?
5/12 A kérdező kommentje:
De!!!ltm vagod...ez lesz a dologban!erre mar en is gondoltam...
2011. dec. 2. 21:25
6/12 A kérdező kommentje:
amugy laikus vagyok rendesen...foleg ilyen szinten már. gondolom, te tudod is a valaszt a dologra eszerint...
2011. dec. 2. 21:27
7/12 A kérdező kommentje:
ja...es ami nem megy, zold a kiíras alatta, ami megy pdg fekete.
2011. dec. 2. 21:30
8/12 A kérdező kommentje:
P.O.C - valami ötlet???hogyan "titkosíthatnam" esetleg "vissza"?? hogy menjen is azutan...;-)
2011. dec. 2. 21:37
9/12 A kérdező kommentje:
na, a megkulonbozteto zold színt kivettem, marcsak a megnyitassal kuzkodom...
2011. dec. 2. 21:50
10/12 A kérdező kommentje:
ez nem lesz konnyu, attol tartok...
2011. dec. 2. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!