Pótfelvételis sorstársaim nekünk hogy lesz megoldva a tárgyfelvétel?
Figyelt kérdés
Sok helyen látom hogy már veszik fel a tárgyaikat az emberek, én meg még azt se kaptam meg hogy fel vagyok véve (csak a telephelyet választhattam meg eddig), a neptun kódról nem is beszélve. Olvastam olyat is, hogy a gólyák 1-2 héttel később veszik fel a tárgyakat, de nem tudom mi az igazság szóval érdeklődve várom a ti elméleteiteket/tapasztalataitokat.
(Óbudai Egyetem)
aug. 27. 23:41
22/32 anonim válasza:
Nektek küldtek neptune kódot? :0
Nekem csak tájékoztatót küldtek, hogy rogzítették az e-mail címemet.
23/32 anonim válasza:
#22 Te is BGE-s lettél? Mert nálam ugyanez a helyzet.
24/32 anonim válasza:
Én a Széchenyis válaszoló vagyok. De akkor úgy tűnik, hogy ez országszerte így van.
25/32 anonim válasza:
Nekem a neptun-os e-mail rögzítés után kb. 3 órára rá jött a neptun kód, meg a többi információ!
26/32 anonim válasza:
Hát nekem nem :(
Egyébként a régi neptun kódommal be tudok lépni, amit egy másik iskolánál használtam 4 éve!!!
Az ide is érvényes? Akkor nekem ez a kódom? Vagy majd adnak újat?
27/32 anonim válasza:
Nekem is megjött minden, kód stb. És már elküldte az egyetem a jövő heti órarendet is, pedig a tárgyfelvétel csak 2-ától lesz. Hétfőn mégis menni kell. Beiratkozásról meg egyáltalán nincs infóm :(
28/32 anonim válasza:
Na most be vagyok szarva! Nekem semmi:((((
29/32 anonim válasza:
Ha hétfőn se kapok felhívjam a tanulmányi osztályt? Valamint vegyek fel tárgyakat? Azt sem tudom mennyit kell, mit kell, azt sem tudom meddig lehet felvenni!
30/32 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem megküldték az órarendem, a Neptun azonosítóm, és a határozatot, hogy felvettek. Viszont a beiratkozás már megvolt az Egyetemen, én utána kaptam meg emailben ezeket a dokumentumokat. Arról semmilyen tájékoztatást nem kaptam hogyan tovább, mikor iratkozzak be.. Viszont már hétfőn órám lesz. Nem tudom mit tegyek, menjek így órára vagy el fognak küldeni? Nem mindegy sajnos, mert sokat kell utaznom a helyszínre. A tanulmányi osztályt nem értem el telefonon, és az emailekre sem kaptam még választ. Hétfőig valószínűleg nem is fogok. :( Van itt valaki hasonló helyzetben? Olyan aki még nincs beiratkozva de már órája lenne hétfőn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!