Pótfelvételi eljárásban felvettek egy egyetemre, de még nem kaptam emailt a továbbiakról. Mi a határidő a beiratkozásra és a tárgyfelvételre?
Hívtam őket, de nem vették fel. Az oldalukon amúgy fent van, hogy hogyan kéne belépni, de nem enged be valamiért. Lehet azért, mert még nincs Neptunom? Amúgy köszi, ha van még idő nem kapkodom csak körülöttem mindenki kapott már valamilyen tájékoztatót.
Dunaújvárosi Egyetemről van szó.
Mindent a Neptunon kell intézni, úgyhogy igen, simán lehet az a probléma, hogy nincs Neptunod. Várd az emailt/levelet, aztán csináld meg. Itt írnak róla:
Ha végképp elvesztél, hívogasd a TO-t, írj emaileket, ha kell. Ők tuti tudnak válaszolni, mi nem biztos. És nézegesd a weboldalt is.
Könyörgöm, szerda délután történt meg az eredmények kihirdetése! Az egyetemeknek legkorábban csütörtökön küldhették meg az adatokat, azok alapján fel kell venni a hallgatókat az adott egyetem rendszerébe, adatokat kell egyeztetni stb. Ez mind időt vesz igénybe, nem két percet, úgyhogy ne várd, hogy péntek reggelig kiküldje az egyetem a névre szóló tájékoztatót!
Várj türelemmel, kapsz majd értesítést, és abban benne lesz a beiratkozás és a tárgyfelvétel módja is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!