Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pótfelvételi eljárásban...

Pótfelvételi eljárásban felvettek egy egyetemre, de még nem kaptam emailt a továbbiakról. Mi a határidő a beiratkozásra és a tárgyfelvételre?

Figyelt kérdés

2022. aug. 26. 08:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel őket. Azt sem tudjuk, melyik egyetemről van szó. Keresd ki a neten és intézkedj.
2022. aug. 26. 08:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetem weboldalán szinte biztos hogy fent vannak a tudnivalók a frissen felvett hallgatóknak.
2022. aug. 26. 09:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A pótfelvételizők mindig kéthetes csúszásba vannak. Később iratkoznak be és utólag veszik fel a tárgyakat. Nem vagy elkésve nálunk ez legalabb is igy zajlik.
2022. aug. 26. 10:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Hívtam őket, de nem vették fel. Az oldalukon amúgy fent van, hogy hogyan kéne belépni, de nem enged be valamiért. Lehet azért, mert még nincs Neptunom? Amúgy köszi, ha van még idő nem kapkodom csak körülöttem mindenki kapott már valamilyen tájékoztatót.

Dunaújvárosi Egyetemről van szó.

2022. aug. 26. 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Mindent a Neptunon kell intézni, úgyhogy igen, simán lehet az a probléma, hogy nincs Neptunod. Várd az emailt/levelet, aztán csináld meg. Itt írnak róla:

[link]

Ha végképp elvesztél, hívogasd a TO-t, írj emaileket, ha kell. Ők tuti tudnak válaszolni, mi nem biztos. És nézegesd a weboldalt is.

2022. aug. 26. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, szerda délután történt meg az eredmények kihirdetése! Az egyetemeknek legkorábban csütörtökön küldhették meg az adatokat, azok alapján fel kell venni a hallgatókat az adott egyetem rendszerébe, adatokat kell egyeztetni stb. Ez mind időt vesz igénybe, nem két percet, úgyhogy ne várd, hogy péntek reggelig kiküldje az egyetem a névre szóló tájékoztatót!

Várj türelemmel, kapsz majd értesítést, és abban benne lesz a beiratkozás és a tárgyfelvétel módja is!

2022. aug. 26. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem a SE ETK-ra vettek fel, de még mindig semmi hír az egyetemtől. 🙃
2022. aug. 28. 20:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Én már kaptam. Mindenképp hívd fel őket holnap, mert az emailben írták hogy szűkös a határidő és jövőhéten már bekell iratkozni.
2022. aug. 28. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!