Egyetemen a gólyáknak felveszik a tantárgyakat?
Figyelt kérdés
Bőveben:
Most pótfelvételin keresztűl jelentkeztem OE kandóra(Februárban nem ment végbe a jelentkezésem és ezért kell most póton) és az érdekelne h a gólyáknak felveszik e a tantárgyakat. Barátom ELTE IK-ra jár és ott 20.-ig lezárúl az előzetes tárgyfelvétel, de a gólyáknak ott felveszik.
Kérdésem az lenne h mivel 27.én v utána derül ki a pótfelvételi eredmény akkor én nekem hogy fog zajlani a tárgyfelvétel?
Meg h az OE felveszik?
Valaki aki az OE-ra jár és mágszánna kis útmutatással ne habozzon írni :D
2021. aug. 4. 21:41
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán mi ez a tárgy felvétel?
Én is pótfelvételiztem de ahh... Úgy megyek neki, hogy semmit nem tudok az egyetem működéséről.
2/6 anonim válasza:
Nálunk lesz közös tárgyfelvétel, bár ez rendes felvételi eljárás
3/6 anonim válasza:
Én OE-s voltam, igaz nem Kandós de szerintem a Kandón is ugyanúgy működik. A gólyáknak felveszik első félévben a tágyakat de majd csak a rendes tárgyfelvételi időszakban (szeptember elején valamikor).
4/6 anonim válasza:
Szia én is OE-re jöttem. Gondolj bele, biztosan nem szerveznék meg úgy a dolgokat, hogyutána szívni kelljen vele. Egyébként biztosan felfogják neked is venni. Szeptember 5-6.ig még ráér ez a dolog.
5/6 anonim válasza:
Minden Kandós kollegának felveszik a tárgyait az első félévben.
6/6 anonim válasza:
De jó nektek. Nálunk nem veszik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!