Külön kérelmezni kell, de igen - annyi, hogy egy bizonyos kredit érték után fizetni kell érte (ezt egyeteme válogatja).
2020. szept. 2. 14:40
2/20 anonim válasza:
Nem kellett semmiféle kérelem, szbválnak felvehető.
2020. szept. 2. 14:42
3/20 anonim válasza:
Ez úgy van ahogy a 2-es is írta szabadon választhatóként felveheted és nem kell hozzá semmi kérelem.
2020. szept. 2. 15:07
4/20 anonim válasza:
Másik szaknak a tárgyai meg sem jelennek a tárgyfelvételi listában, csak azok jelennek meg amit alapból felvehetsz.
2020. szept. 2. 15:18
5/20 anonim válasza:
De ha rányomsz hogy nem a szakod tantervéből akarsz órát felvenni akkor feltudsz venni más szakok óráit is.
2020. szept. 2. 15:31
6/20 anonim válasza:
4, minden intézményi tárgy megjelenik, ha olyan a beállítás.
2020. szept. 2. 15:54
7/20 anonim válasza:
Nem értem, miért lettek lepontozva a helyes válaszok. Szabadon választható tantárgyként szinte minden tárgy/kurzus felveheto (ezeket nálunk Campus kurzusnak nevezik).
Neptunon belül rámesz a tárgyfelvételre, es ott ki tudod választani, hogy a mintatanterv tárgyait, az egyeb szabadon vàlsztható tárgyakat vagy pedig a minden tovabbi intézmény tárgyait szeretnéd felvenni. Itt az utolsóra lépve kilistázza az összes kar szabadon felvehető kurzusait :)
Érdekes nincs itt semmi. :) Azért, mert a többi szaknak semmi köze hozzád. Azok a tárgyak jelennek csak meg ami a Te szakodon felvehetsz. Más nem. Na ezért vagy lepontozva.
Őszintén nem értem, hogy az osztatlan matek-magyar tanárképzeshez hogyan kapcsolódika portugal elő-haladó kurzus, de én ott, ahol írtam, fel tudom venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!