Amúgy 8-as, neked még nem engedi valamiért a neptun. Nekem is hasonló, mint a 9-esé, 200+ felvehető lehetőségem van, képet nem tudok linkelni telefonról, de emailben szívesen elküldöm még videón keresztül is, csak ne vezessétek tévútra a kérdezőt
2020. szept. 3. 17:21
12/20 anonim válasza:
Hiába linkelgeted. Nem fogod tudni felvenni, de ha fel is veszed ledobnak róla, ahogyan, ha csak úgy veszel fel vizsgára tárgyat, hogy nincs meg a vizsgárabocsájthatóság felvétele. Felvetehed csak vizsgára is, de pár hét múlva jön az üzenet, hogy törölve.
2020. szept. 3. 17:48
13/20 anonim válasza:
"Amúgy 8-as, neked még nem engedi valamiért a neptun."
Hm. 8 éve van ez a Neptun. Már a második szakomat fejezem be, de oké. :)
2020. szept. 3. 17:48
14/20 anonim válasza:
Valószínűleg nálatok a rendszergizdák nem kalibrálták jól a dolgokat, azért jelennek meg, de teljesíteni azokat a kurzusokat nem tudod, maximum ha szabválként vannak meghírdetve.
2020. szept. 3. 17:49
15/20 anonim válasza:
12, de felvettem másokat, az összes szabválom Bárczis, és a BTK-n tanultam.
2020. szept. 3. 17:56
16/20 anonim válasza:
Igen, ezek szabadon valaszthato orak, mint irtam campus kurzusok.
Ez a lenyege, hogy fel tudj venni barhol orat, ha az meg van hirdetve.
Nalam tobb, mint 200, nem a tantervemen beluli ora van meghirdetve.
Én sem ma kezdtem, vettem már fel így órát:)
2020. szept. 3. 18:01
17/20 anonim válasza:
Nem, nem szabvál volt az óra, Bárczis kötelező kóddal volt hirdetve. Telefon, megkérdeztem, ha nincs előfeltétele, bárki felveheti. Minden szabválom ilyen.
Annyira bírom, hogy mindig van valaki, aki meghazudtolja azokat, akiknek más a tapasztalata, mint neki...
2020. szept. 3. 18:03
18/20 anonim válasza:
Nálunk az ilyen tárgyak nem különö vannak szedve, hogy az intézmény összes tárgyát mutassa, hanem benne van alapból a mintatervbe szabválként, hogy azt felveheted. :)
2020. szept. 3. 18:05
19/20 anonim válasza:
"Annyira bírom, hogy mindig van valaki, aki meghazudtolja azokat, akiknek más a tapasztalata, mint neki..."
Nem meghazudtol, de akkor azért veheted fel, mert szabválként van meghírdetve neked. Más Egyetemen meg máshogy van. Külön kóddal van ellátva. Ennyi az egész. De a lényeg, hogy más szak tárgyaid nem veheted fel, csak ha úgy hírdetik meg, hogy felvehesd. :)
2020. szept. 3. 18:06
20/20 anonim válasza:
Tehat nem szabadon valaszthattad? Fegyvert fogtak a fejedhez?
Ha visszaolvasod, en ugyan azt mondtam, amit te, de te is el vagy tevedve. Ami neked kotelezo, az masnak szabadon valaszthato:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!