Hol tekinthetem meg, hogy minimum hány kredit értékben vagyok köteles felvenni tantárgyakat egy adott félév elején az egyetemen?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen alsó határ egyáltalán?
Bocsánat, bizonyára tudatlannak tűnök (ebből a szempontból az is vagyok), de egyelőre nem jártam sikerrel az utánajárásban.
ELTE-TáTK szociológia BA, ez a 6. félévem (bár egyet csúszni fogok).
2021. febr. 1. 18:48
1/1 anonim válasza:
minimum egy tárgyat fel kell venned ahhoz hogy ne kerülj automatikusan passzívra.
ahhoz meg hogy megtartsd az állami ösztöndíjat, a két félévednek együtt 36kreditnek kell lennie minimum.
ha fizetősön vagy, ha jól tudom van olyan kérvény amivel kreditarányosan fizetheted a tandíjat ha nagyon kevés tárgyat veszel fel (habár csak olyanról hallottam, hogy ezt csinálta aki csúszott, és a legutolsó félévében volt max 1-2 tárgya)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!