Van itt még valaki, aki most a BGE-re fog pótfelvételizni?
Sziasztok, van itt még valaki, aki most a BGE-re fog pótfelvételizni?
Melyik karra/szakra jelentkeztek?
Titeket nem zavar, hogy lemaradtok az összes gólyataliról meg a táborról is?
Akik korábban már sikeresen pótfelvételiztek, nektek mi a tapasztalatok? Nehéz volt tanévkezdésnél az ismerkedés?
És ilyenkor, hogy lesz a tárgyfelvétel? Már láttam, hogy elindult, ilyenkor a pótfelvételizők rögtön hátrányból indulnak vagy ez hogy működik?
én kkk kermark nappalira pótfelvételizem. egyetemváltás miatt maradt csak a pótfelvételi (februárban még nem terveztem szakot váltani), picit sajnálom, hogy a tavajihoz hasonlóan idén nem hírdettek meg államilag támogatott helyet, mert meglenne a pontom hozzá.
a gólyaeseményeknek nem is néztem utána, annyira nem hiányoznak, előző szakomról megvan a közösség, persze azért igyekszem majd itt is barátokat szerezni, jó kapcsolatokat építeni.
azt én is láttam, hogy tanév rendje szerint elindult a tárgyfelvétel, mindenesetre remélem, hogy a gólyákra nem ez az egész intervallum vonatkozik, és nem leszünk nagy hátrányban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!