Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van itt még valaki, aki most...

Van itt még valaki, aki most a BGE-re fog pótfelvételizni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van itt még valaki, aki most a BGE-re fog pótfelvételizni?

Melyik karra/szakra jelentkeztek?

Titeket nem zavar, hogy lemaradtok az összes gólyataliról meg a táborról is?

Akik korábban már sikeresen pótfelvételiztek, nektek mi a tapasztalatok? Nehéz volt tanévkezdésnél az ismerkedés?

És ilyenkor, hogy lesz a tárgyfelvétel? Már láttam, hogy elindult, ilyenkor a pótfelvételizők rögtön hátrányból indulnak vagy ez hogy működik?

2022. júl. 27. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én kkk kermark nappalira pótfelvételizem. egyetemváltás miatt maradt csak a pótfelvételi (februárban még nem terveztem szakot váltani), picit sajnálom, hogy a tavajihoz hasonlóan idén nem hírdettek meg államilag támogatott helyet, mert meglenne a pontom hozzá.

a gólyaeseményeknek nem is néztem utána, annyira nem hiányoznak, előző szakomról megvan a közösség, persze azért igyekszem majd itt is barátokat szerezni, jó kapcsolatokat építeni.

azt én is láttam, hogy tanév rendje szerint elindult a tárgyfelvétel, mindenesetre remélem, hogy a gólyákra nem ez az egész intervallum vonatkozik, és nem leszünk nagy hátrányban...

2022. júl. 29. 09:17
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Egyáltalán nem biztos hogy pótfelvételi eljárásba felvesznek. Lehet ugyan úgy nem kerülsz be. Necces. Nem ezen aggódnék hogy hogyan ismerkedjek....
2022. júl. 29. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is ide jelentkezek, és kicsit engem is aggaszt, hogy minden közösségi eseményről lemaradok, meg összességében nagyon macerás ez az utólagos jelentkezés, plusz rengeteg lehetőségtől fosztanak meg ok nélkül szerintem (pl. koli, szabválok felvétele).
2022. aug. 3. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!