Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pótfelvételis sorstársaim...

Pótfelvételis sorstársaim nekünk hogy lesz megoldva a tárgyfelvétel?

Figyelt kérdés

Sok helyen látom hogy már veszik fel a tárgyaikat az emberek, én meg még azt se kaptam meg hogy fel vagyok véve (csak a telephelyet választhattam meg eddig), a neptun kódról nem is beszélve. Olvastam olyat is, hogy a gólyák 1-2 héttel később veszik fel a tárgyakat, de nem tudom mi az igazság szóval érdeklődve várom a ti elméleteiteket/tapasztalataitokat.

(Óbudai Egyetem)

aug. 27. 23:41
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
72%
Ahova jarok, ott az elsosoknek mar hetfon elkezdodott a targyfelvetel, de egeszen szeptember elso heteig tart. Addig fel tudja venni a potfelvetelis is.
aug. 27. 23:53
 2/32 anonim ***** válasza:
83%
teljes jóindulattal: menj fel az egyetem honlapjára és kezdj vele ismerkedni. ott többek között azt is meg fogod találni, hogy a kurzusfelvétel mettől meddig tart.
aug. 28. 07:08
 3/32 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi, még ha később is veszed fel a tárgyaidat a többieknél, akkor sem maradsz le semmiről. Összességében annyi hely biztosan lesz a mintatantervi tárgyak első éves kurzusainál, hogy minden felvett hallgató minden első féléves tárgyat fel tud majd venni. Legfeljebb nem lesz olyan sok választási lehetőséged az azonos tárgyak különböző kurzusai között, így az órarended nem lesz annyira előnyös. De csak egy félévet kell kibírnod így.
aug. 28. 08:16
 4/32 anonim válasza:
58%
A tárgyfelvétel mellett engem a beiratkozás is nyugtalanít. Holnap hirdetik ki a ponthatárokat, az általam választott szakon pedig már most pénteken beiratkoznak az általános eljárással felvételt nyert hallgatók. Mivel idáig még póteljárásban nem vettem részt, nem tudom, hogy ez ránk nézve jelent-e kockázatot. Bízom benne, hogy nem maradunk le semmiről. Nektek van erről valami információtok/tapasztalatotok?
aug. 28. 10:10
 5/32 anonim válasza:
A pótfelvételi eljárásban felvett hallgatóknak később van a beiratkozás, mint az általános eljárásban felvetteknek. Plusz a pótfelvételinél gyorsabban mennek a dolgok,(ügyintézés, beiratkozás, neptun kód és társai) mivel kevesebben vannak, mint a simánál. Holnap kiderülnek a pontok, és szerintem vagy aznap, vagy pénteken még meg is küldik az egyetemek a beiratkozással kapcsolaton információkat a frissben felvett hallgatóknak. Szóval nem kell izgulni. Nem fogsz semmiről sem lemaradni.
aug. 28. 14:58
 6/32 anonim válasza:
Nagyon köszönöm a választ, megnyugodtam. :)
aug. 28. 16:50
 7/32 anonim válasza:
Fent vannak a ponthatárok a felvin!
aug. 29. 14:21
 8/32 anonim válasza:
Zöld, elértem.Ilyenkor mi a teendő?
aug. 29. 14:27
 9/32 anonim válasza:
Neked? Semmi. Majd a suli fogja küldeni, hogy mik a teendők. Pár napon belül.
aug. 29. 14:51
 10/32 anonim válasza:
Köszönöm a választ! :)
aug. 29. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!