Egyetemisták, hogyan sikerül rávenni magatokat napi akár 3-4 óra tanulásra, mi a motiváció?
Figyelt kérdés
aug. 15. 11:05
1/14 anonim válasza:
Nem kell magunkat rávennünk. Azért felvételiztünk, mert hivatást választottunk, készültünk rá, meg akarjuk szerezni az arra jogosító tudást és a diplomát.
A tanulás a normális hallgató életformája.
3/14 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy érdekli őket amit tanulnak, de egyetértek az előzővel hogy napi 3-4 óra kb semmi
4/14 anonim válasza:
Minden nap egy órát tanulj, ne a vizsga időszakban 3-4-et. Én így csináltam, négyesre végeztem jogon, kényelmesen.
5/14 anonim válasza:
#4 hát ez elég kevésnek tűnik, nem valami hihető.
6/14 anonim válasza:
Szerettem amit tanultam, és bejártam minden órára. Így alig kellett tanulni extrában, max napi 2 óra vizsgaidőszakban, és 5.0 lettem fizikus szakon.
7/14 anonim válasza:
Úgy, hogy egyetem előtt és alatt is dolgoztam diákmunkásként, ahol láttam, hogy mezőgazdaságban, gyárban, építkezésen milyen sok munkával milyen kevés pénzt lehet keresni. Ez azért tudott motiválni, hogy ezt nem akarom.
9/14 anonim válasza:
Úgy, hogy ez a dolgom? Mármint, te hogy veszed rá magad a munkára? Úgy hogy nem filozofálsz rajta, hanem csinálod.
Felnőtt ember vagyok, vagy tanulok most, vagy mehetek dolgozni. Álmaim hivatását tanulom most, h..lye lennék nem foglalkozni vele. Ilyen egyszerű.
10/14 anonim válasza:
Jogot nem lehet kényelmesen elvégezni, aki ezt írta, hazudik. Napi 3-4 óra simán elmegy, de vizsga időszakban ez nem elég, de még a duplája sem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!