Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták, hogyan sikerül...

Egyetemisták, hogyan sikerül rávenni magatokat napi akár 3-4 óra tanulásra, mi a motiváció?

Figyelt kérdés
aug. 15. 11:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell magunkat rávennünk. Azért felvételiztünk, mert hivatást választottunk, készültünk rá, meg akarjuk szerezni az arra jogosító tudást és a diplomát.

A tanulás a normális hallgató életformája.

aug. 15. 11:16
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
3-4 óra nem is sok
aug. 15. 11:42
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk úgy, hogy érdekli őket amit tanulnak, de egyetértek az előzővel hogy napi 3-4 óra kb semmi
aug. 15. 11:55
 4/14 anonim ***** válasza:
18%
Minden nap egy órát tanulj, ne a vizsga időszakban 3-4-et. Én így csináltam, négyesre végeztem jogon, kényelmesen.
aug. 15. 11:56
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
#4 hát ez elég kevésnek tűnik, nem valami hihető.
aug. 15. 11:58
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerettem amit tanultam, és bejártam minden órára. Így alig kellett tanulni extrában, max napi 2 óra vizsgaidőszakban, és 5.0 lettem fizikus szakon.
aug. 15. 12:00
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Úgy, hogy egyetem előtt és alatt is dolgoztam diákmunkásként, ahol láttam, hogy mezőgazdaságban, gyárban, építkezésen milyen sok munkával milyen kevés pénzt lehet keresni. Ez azért tudott motiválni, hogy ezt nem akarom.
aug. 15. 12:03
 8/14 anonim ***** válasza:
25%
Persze, itt mindenki zseni.
aug. 15. 12:03
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Úgy, hogy ez a dolgom? Mármint, te hogy veszed rá magad a munkára? Úgy hogy nem filozofálsz rajta, hanem csinálod.

Felnőtt ember vagyok, vagy tanulok most, vagy mehetek dolgozni. Álmaim hivatását tanulom most, h..lye lennék nem foglalkozni vele. Ilyen egyszerű.

aug. 15. 13:57
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Jogot nem lehet kényelmesen elvégezni, aki ezt írta, hazudik. Napi 3-4 óra simán elmegy, de vizsga időszakban ez nem elég, de még a duplája sem kevés.
aug. 15. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!