Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az idei érettségi milyen...

Az idei érettségi milyen nehéz volt?én jövőre fogok ezért kérdezem a tapasztalatokat,azokat szeretném meghallgatni akik idén végezték el

Figyelt kérdés
aug. 4. 19:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,az kell is igen
aug. 4. 20:25
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Nekem minden négyes lett, a töri ötös. Egyelőre csak közepeztem mindenből, úgy voltam vele, ha felvesznek egyetemre, nem érettségizek újra, ha nem, akkor meg igen. Végül is felvettek egyetemre, csak nem Pestre, de már mindegy is. Esti gimiből én örülök ennek az eredménynek is. Nekem ( és átlagban mindenkinek ) a magyar volt a legnehezebb, mert idéntől változtattak a NAT-on, de mi még a régi rendszer szerint tanultunk+beleestünk a covidba is, és abban az időszakban oktatás sem volt, max papíron. A magyar a sok lexikális sz*rsággal pokoli volt, irtózatosan el is rontottam. Az lett a legrosszabb 63%-al, magamat is szégyellem miatta, annak ellenére is, hogy a többieknek még nálam is rosszabb lett, ugyanis költőféleség vagyok, több száz könyvvel otthon, és az irodalom volt a kedvencem.
aug. 7. 14:31
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

Ha tanulsz és becsületesen felkészülsz rá, akkor simán meg tudod jóra írni

Korrektek a feladatsorok, mindent meg lehet csinálni.

aug. 7. 14:43
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem volt vészes, nekem egy négyesem lett csak, pedig egyedül a szóbelikre készültem. Nekünk az nagy segítség volt, hogy órákon előző évi feladatsorokat oldottunk meg, abból nagy rutint szerez az ember. És sokkal többet ér szerintem begyakorolni a típusfeladatokat, mint magolni könyvekből.
aug. 24. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Könnyebb volt az előző éviekhez képest, talán a magyar nem, de azt is meg lehetett jóra írni aki becsületesen tanult rá
aug. 24. 22:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat
aug. 28. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!