Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék a nulláról,...

Hogyan tudnék a nulláról, kémiát és biológiát tanulni? Emelt érettségi a cél.

Figyelt kérdés

A vizsgakövetelményeket nézzem? Vagy más is lehet?

Tudnátok könyvet ajánlani?

júl. 29. 08:53
 1/6 anonim ***** válasza:
júl. 29. 08:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi lenne a cél?
júl. 29. 09:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, vagy pedig a mentőtiszt.
júl. 29. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

A biológia tételes könyv elég vázlatszerű, inkább a szóbelire ajánlanám. A Mozaikos könyvek viszont nagyon jók!! Meg van egy könyv, aminek a borítóján van egy zöld színű gyík, annak nem jut eszembe a kiadója, de az nagyon jó gyakorlás írásbelire. A Bioszféra nevű oldalon nagyon jó jegyzetek vannak fent, indulni szoktak felkészítők is, heti 2x2 órában szeptembertől májusig kb 1000 valamennyis órabérben. Illetve Bene Roland felkészítőit is nagyon dicsérik. A Panemsulis könyvek is nagyon jók.

Kémiából Lénárt Gergely és Zombori Martin, akik profik. 80 ezer forintba kerül egy intenzív féléves felkészítőjük (2x120 perc hetente), ami teljes hozzáférést biztosít az általuk kidolgozott teljes követelményrendszerhez és példatárhoz, amiben feladatok vannak. Esetleg a Mozaikos Kémia 11-12-t vásárold meg ha nagyon akarsz könyvet is, de szerintem ők elegendőek.

júl. 31. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó vagyok, én nekem Szegeden a gyógyszerészeti volt a cél. 88%-os emelt kémiát sikerült kihozni azokból az anyagokból, amiket felsoroltam. Ha nem akarsz külön kémia felkészítőt, a példatárat a kidolgozott anyaggal meg tudod vásárolni azt hiszem 30.000 Ft-ért, féléves hozzáféréssel.
júl. 31. 12:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Gratulálok neked!
aug. 1. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!