Most hogy van ez, ha újraírom a középszintű érettségit?
Az a helyzet, hogy iszonyatosan elrontottam a középszintű érettségimet, a tanulmányi eredményeimhez és az iskolámhoz képest egy borzasztó alacsony eredményt szereztem (Történt valami közvetlenül vizsga előtt, aminek köszönhetően egyáltalán nem tudtam figyelni se, és az időt is elnéztem).
Ha újraérettségizek, akkor ezek az eredmények el fognak teljesen tűnni, kapok új bizonyítványt és soha nem származik hátrányom belőle? (Tehát senki nem fogja tudni a mostani eredményeimet, és azt, hogy újra kellett írnom.) Középszinten hogy van a szóbeli, ha újra megyek, és nem a saját iskolámban?
De én középszintűt szeretnék újraírni, és nem emeltet.
Én ezt az egészet full nem értem… Ha újraírok egy középszintű érettségit, és az jobb lesz, mint az első, akkor most az újnak miért nem számítják az eredményét (az első helyett)?
Azért mert ilyen a rendszer. Újraírhatod csak nem számítják bele.
Nem tudom mi nem érhető ezen.
Az orvosira nem számít be neki duplázásnál az újraírt közép matek.
Nem veszti értelmét az újraérettségizés, mert az emeltekkel tud javítani.
De ha ezt ilyen nehéz felfogni, akkor írjátok újra a középszintűeket, és majd meglátjátok. Kérdező neked peig lesznek gondodok az orvosira való bejutással ha már ezt aem sikerül értelmezned.
Ja hogy orvosi, az kimaradt nekem! Hát akkor mit akarsz a matek érettségiddel? Emelt biológia és kémia/fizika. Ennyi.
Amúgy mit többes számozol, 17-es? A kérdezőn kívül még valaki akar innen újraérettségizni? Én biztos nem, mert már 45 éve letettem, elég jó eredménnyel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!