Lenne értelme nála szakdolgozatot írni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most kaptam vissza egy beadandóm eredményét, egy beszélgetés volt a tanárral, elmondta mik a hibáim, mit javíthatnék stb.
Őszintén szólva nem sikerült jól, mert nem sikerül belemélyülnöm a témába az egy hét alatt (ennyi idő volt rá).
Viszont borzasztó érdekes téma volt, lenne értelme esetleg ennel a tanárnál ennek ellenére is szakdolgozat témát kérni?
Borzasztó körülményes volt a beadandó, rengeteget ültem felette, nem akart semmi sem összejönni excelben (ott vérzett el nagyrészt).
Nem is kaptam jó jegyet rá, és kicsit “megalázott” a tanár a megbeszélésnél. Nem haragszom rá, mert jogos volt a kritika. Inkább kifejezte a nem tetszését.
Szerintetek?
2024. ápr. 25. 18:54
1/2 anonim válasza:
Nem értem, ha vért izzadtál, mire megírtad, a tanár pedig bunkó, akkor miért akarnád ezzel büntetni magad?
2/2 anonim válasza:
Jó az a tanár, aki elmondja, hogy mik voltak a hibáid és nem csak ráírja a pontot. Ez nyilván jó, így tud az ember fejlődni és a jövőben jobban odafigyelni. Viszont az, hogy úgy érzed a tanár megalázott a beszélgetésnél.. hát most attól függ, hogy pontosan mit értesz ezalatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!