Szakdolgozat védésnek mi értelme van?
Figyelt kérdés
mert ebből nem derül ki szerintem az, hogy az illető egyedül írta e vagy sem, mert 2x elolvassa tudja miről van szó beszél róla valamit aztán csá...2020. máj. 31. 21:35
1/10 anonim válasza:
Ha 2x elolvasol egy szakdogát és a részletekbe belekérdezve és elmagyarázva a lehetőségekből történet választásokat meg tudja oldani a védést, akkor vagy előtte tudta miről szól a szakdoga, vagy egy gyenge témáról van szó.
Az egyetem lényege a papír. Semmi más.
A tudás lényege a gondolkodásmód.
A kettőt lehet egymástól függetlenül is elsajátítani. Sőt! Mérnöki szakon is - sajnos - az értelmetlen magolás gyorsabb eredményt hoz, mint a megértés. De ez csak az egyetemi rendszert jellemzi.
2/10 anonim válasza:
Előfordulhat olyan eset, hogy nem értesz egyet a szakdoga értékelésével, ha ez egy az értékelő részéről történő félreértelmezésből adódik akkor azt szépen elmagyarázod neki, és a jegyeden még változtathat.
3/10 anonim válasza:
#2 No igen. Nekem is 3as lett a szakdogám, de a védésem 5ös és azt mondták, hogy idióta volta aki a szakdogám elbírálta.
Úgyhogy 1 jegyet fel húztam így vele a diplomában a védéssel.
4/10 anonim válasza:
Egy rituálé. Szerintem egy szakdoga megérdemel annyit, hogy beszélhess a munkádról a bizottságnak 15-20 percet róla. Azon kívül az erre való felkészülés fejleszti a prezentációs készséget és a vitakészséget is.
6/10 anonim válasza:
Nem választ adtál csak fikáztad a rendszert
7/10 anonim válasza:
4es hol válasz?
Nem írja le, mire jó, csak azt, hogy szokás. Ez nem válsz.
9/10 anonim válasza:
Nem nekem fájt az igazság, hanem nektek.
10/10 anonim válasza:
Nem az igazság függvényében kapod az értékelést, hanem aszerint, hogy mennyire volt hasznos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!