Az összes lány utál az osztályból egy csaj miatt. Valaki valami tippet?

1) Nagyon rossz volt olvasni a kérdésed, mert nagyon csúnyán beszélsz, én nem szívesen barátkoztam volna veled emiatt. Előfordulhat, hogy másoknak sem a tetvekkel van a bajuk, hanem a stílusoddal.
2) Ráadásul ha valaki tetves, azt nem szoktuk utálni, hanem azt szoktuk kerülni, aki nem használ tetűirtó sampont, miután szólt valaki. Én is voltam tetves, egyébként ezek a tiszta hajat szeretik, úgyhogy nem azt jelenti, hogy ápolatlan lennél. Megvettem a sampont a gyógyszertárban, használtam egy hétig és el is múlt.
3) Valóban az is lehet, hogy nem vagy tetves, de azért a biztonság kedvéért használod a sampont. Na ezek után ki utálna? Az összes lány biztos nem. Te utálnál egy random lányt az osztályból, akire valaki más rámondott egy ilyet, de te tudod, hogy mindent megtesz, hogy ápolt maradjon? Én inkább azt kerülném, aki vádaskodik. Még mindig tartom, hogy az utálat hátterében másnak kell lennie, vagy a sulidban mindenkinek szörnyen alacsony az EQ-ja. Vagy az is lehet, 12 évesek vagytok, viszont akkor nem használhatnad ezt az oldalt. Afelett a kor felett már nincsen "ellenség" :D
4) Én anno iskolát váltottam, amikor ki lettem közösítve. Vannak gimnáziumok, amikbe 5.-be át lehet menni, valahova 7.-be, ráadásul ezekben a közösség is jobb szokott lenni. Ha esetleg már középsulis vagy, akkor tanulj jól és válts intézményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!