Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ChatGPT-vel mennyire lehetsége...

ChatGPT-vel mennyire lehetséges abszolválni egy dolgozatot, zh-t?

Figyelt kérdés
Ha az ember semmit sem tanul, lehetséges legalább egy kettest összekaparni ezzel a segítséggel?

2023. nov. 25. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
És egy ilyen vizsgát hogyan tervezel kivitelezni?
2023. nov. 25. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Kissé gerinctelen megoldás...

Akinek van alapvető munkamorálja, annak semmiben nem ad lehetőséget az efféle progi...

2023. nov. 25. 13:06
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 Nem államvizsgára meg hasonlóra gondolok, hanem sima otthonról megoldható online dolgozatra.
2023. nov. 25. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van téma, amiben lehet, van téma, amiben nem. Ha használtál valaha chatgpt-t, akkor tudod, hogy néhány fogalomhoz, vagy feladathoz síkhülye, és jó nagy ostobaságokat össze tud hordani. Ha neked sincs halvány dunsztod, miről írsz dolgozatot, akkor szépen be tud húzni a csőbe.
2023. nov. 25. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A fizetős verzió elég jó az ingyenessel pedig bullshit dolgozatokat lehet jól generálni
2023. nov. 25. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Én gépészmérnökként próbálkoztam vele (nem csalni, csak úgy kíváncsiságból) és szerintem olyat képtelen megoldani ahol számolni kell vagy valami. Esetleg ha valami nagyon szubjektív dolog a téma pl verselemzés vagy nem tudom akkor lehet tud mondani valami hasznosat, de én nem számítanék rá.
2023. dec. 10. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Pénzügyi számításokkal kipróbáltam még az előző vizsgaidőszakban, vajon tudja e, adott választ de full helytelen volt mind.
2023. dec. 11. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!