MBA vagy pénzügy?
Ha nem gazdasági szakos diplomám van, hanem mérnöki, akkor kínszenvedés lenne a pénzügy msc? A pénzügy és a hozzá tartozó területek, illetve a matek nagyon érdekel, és félek, hogy egy mba képzésből csak töredéket kapnék ebből. Mintha az mba a gazdálkodás és menedzsment lenne egy kis pénzüggyel megfűszerezve.
Ahogy nézem az ELTE-s felvételit, ez a józan paraszti észre épít, nem pedig a kőkemény bsc-s anyagra.
#31. Okés, ez némileg korrekt volt, és tényleg benéztem, hogy más írta a kommunista rendszeres sületlenséget, mea culpa. A többit nagyjából már megbeszéltük, néhány megjegyzés:
1) Ez az egyetem egészére vonatkozik, az ELTE-t nyilván fel tud húzni a TTK, ami a Corvinuson ugye nincs...a világranglistás helytől függetlenül még mindig náluk vannak az ország elsőszámú gazdasági képzései. Ez sem egy egetverő nagy dolog, de minek elvitatni?
2) Nem úgy volt, hogy száraz tényekről beszélsz? Akkor miért jössz véleményekkel? Kit érdekel?
3) Nem 100%-ig, de ezzel egyetértek.
4) Ezzel is.
"Le lehet szállni a földre, a corvinusos felsőbbrendűség csak a corvinusosok fejében létezik, ez nem a valóság."
És ezt miért nekem írod? Hol képviseltem én bárminemű Corvinusos felsőbbrendűséget??
"hanem nyilván rajtam, akinek az érveivel már egy jó ideje nem tudtok mit kezdeni"
Neked Dunning-Krüger effektusod van. 😂 Érvei.... egy értelmes érved sem volt. Ha azt hiszed, helytálló volt az a sok baromság, meg az amerikai egyetemekkel való egy lapon említés, veled vannak gondok tes xD (ja, tes és XD-vel tolom, mert tudom, hogy a magadfajta álértelmiséginek ettől habzik a feje).
"Te meg állítólag már ki is vetted a kérdést a figyeltek közül és amúgy is szarsz a válaszokra. "
Az megvan, hogy másnak írod ezeket? Tudod mert valakinek ugyanannyi pipája van, nem biztos, hogy ugyanaz a személy. 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!