Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyhogy nem lép fel sok...

Hogyhogy nem lép fel sok egyetem az ellen a lehúzás ellen, ami a különböző fórumokon megy?

Figyelt kérdés
Pl itt is sokan úgy lehúznak, meg leminősítenek egyetemeket, a válaszokban hogy ilyen meg olyan sz.r, ez nem jó hírnév sértése amúgy? Simán lehetne ismeretlen tettes ellen becsületsértési ügy. Vagy nyugodtan lehet szidni meg ócsárolni egyetemeket? Az oktatók olvassák ezt az oldalt meg az ilyen fórumokat? Vagy ez belefér a vélemény nyilvánítás szabadságába, hogy ez meg az az egyetem sz.r? Sokszor elég keményen kritizálják.

2023. júl. 15. 07:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

10. Kérdező az egyetem nem egy természetes személy. Így becsülete sincs, amelyet meg lehetne sérteni. Fura lenne, ha egy zenekarról, étteremről, szállodáról, szolgáltatásról stb. ne mondhatná valaki azt, hogy szar.

Azontúl még mindig nem tudom, mire gondolsz. Attól, hogy a Corvinusosok lenézik a BGE-seket, a BME-sek a Kandósokat stb. még tovább forog a földgolyó. Én pl. csak objektív mércék vagy személyes tapasztalat mentén szoktam véleményt nyilvánítani oktatási intézményekről, és szerintem ez teljesen rendben van.

Egyébként de, olvassák az intézmények a gyakorit. Én is tettem fel már egyetemmel kapcsolatos kérdést, és maga a TO válaszolt (?!); és jómagam is egyetemi óraadó vagyok, így a saját szakomat/karomat/egyetememet illető kérdésekre válaszolni szoktam, bár nem az egyetem nevében, hiszen nem vagyok a képviselőjük.

2023. júl. 15. 16:17
 12/34 anonim ***** válasza:
81%
Szóval a kérdező szerint egyenértékű tett az, ha valaki leírja a tapasztalatát, véleményét egy egyetemről anonim módon a gyakorikérdéseken, meg az, ha valaki nagy nyilvánosság előtt természetes személyt gyaláz meg 😃
2023. júl. 15. 17:07
 13/34 A kérdező kommentje:

K"érdező az egyetem nem egy természetes személy. Így becsülete sincs, amelyet meg lehetne sérteni"

Akkor jó hírnév megsértése.

"Szóval a kérdező szerint egyenértékű tett az, ha valaki leírja a tapasztalatát, véleményét egy egyetemről anonim módon a gyakorikérdéseken, meg az, ha valaki nagy nyilvánosság előtt természetes személyt gyaláz meg"

Most tényleg funkcionális analfabéták miatt megy el az időm, és koptatom a billentyűzetet? Milyen tapasztalat? Az itteni troll barmok o0%-a csak kamubol ír olyanokat, hogy ez meg az az egyetem sz.r, semmit sem ér a diplomája, wc papirt adnak ki stb. Ne haragudhatok, ennek rohadtul nem kellene beleférnie sehol. Ez pedig nagy nyilvánosság, mivel egy báeki számára olvasható weboldal. Az meg teljesen mindegy, hogy természetes vagy jogi személy, ugyanúgy jogai vannak.

2023. júl. 15. 17:47
 14/34 anonim ***** válasza:
86%

13. “az az egyetem sz.r, semmit sem ér a diplomája, wc papirt adnak ki stb.”

Mi a bajod az iparági tapasztalatokkal? 😂

2023. júl. 15. 17:51
 15/34 A kérdező kommentje:
Mondom, az, hogy aki ezeket írja, az sose járt annak az egyetemnek a közelébe, és tényként írja, hogy wc papírt ad. Ellenben én meg ismerek ilyen egyetemeken végzett vezetőket pl. Szóval ennyit erről. Ezek az itteni kommentek nagyrészt kamu válaszok, a valaszadók nagy része még csak a közelében sem volt ezeknek az egyetemeknek, és mégis kamuzik.
2023. júl. 15. 18:17
 16/34 anonim ***** válasza:
88%
Most ha jól értelek azon hisztizel, hogy a Kodolányi, Gábor Dénes kategóriájú egyetemeket nem méltatja a gyakori népe? Vagy?
2023. júl. 15. 18:19
 17/34 A kérdező kommentje:
Senki sem hisztizik, habár egy hozzád hasonló gyökér ezt úgysem érti meg. Ezeket az egyetemeken nem nem méltatják, hanem kamuból lehúzzák csődtömeg, nyomorult gyk-sok, akik soha sem voltak a közelében sem, és azt sem tudják milyen.
2023. júl. 15. 18:24
 18/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, miért lennék “gyökér”. Ezt például nem tartod becsületsértésnek? Mert én igen.
2023. júl. 15. 18:33
 19/34 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem addig,amíg név szerint( vagy egyértelműen beazonosíthatóan)nem szerepel egyikben sem oktató,egyetemi dolgozó,addig joguk van akár negatív véleményt is formálni az adott intézményről.Nem lehet mindenről mindig csak pozitívan beszélni.
2023. júl. 16. 10:42
 20/34 anonim ***** válasza:
88%
Szerinted kit érdekel, hogy ide névtelenül írkálnak xy egyetemről dolgokat, amiből a fele troll? Csak a prolik háborodnak fel ezen maximum. It van Pistike aki informatikus és havi 10 millát keres remoteban és idejár flexelni, szerinted kit érdekel?
2023. júl. 16. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!