Hogyhogy nem lép fel sok egyetem az ellen a lehúzás ellen, ami a különböző fórumokon megy?
10. Kérdező az egyetem nem egy természetes személy. Így becsülete sincs, amelyet meg lehetne sérteni. Fura lenne, ha egy zenekarról, étteremről, szállodáról, szolgáltatásról stb. ne mondhatná valaki azt, hogy szar.
Azontúl még mindig nem tudom, mire gondolsz. Attól, hogy a Corvinusosok lenézik a BGE-seket, a BME-sek a Kandósokat stb. még tovább forog a földgolyó. Én pl. csak objektív mércék vagy személyes tapasztalat mentén szoktam véleményt nyilvánítani oktatási intézményekről, és szerintem ez teljesen rendben van.
Egyébként de, olvassák az intézmények a gyakorit. Én is tettem fel már egyetemmel kapcsolatos kérdést, és maga a TO válaszolt (?!); és jómagam is egyetemi óraadó vagyok, így a saját szakomat/karomat/egyetememet illető kérdésekre válaszolni szoktam, bár nem az egyetem nevében, hiszen nem vagyok a képviselőjük.
K"érdező az egyetem nem egy természetes személy. Így becsülete sincs, amelyet meg lehetne sérteni"
Akkor jó hírnév megsértése.
"Szóval a kérdező szerint egyenértékű tett az, ha valaki leírja a tapasztalatát, véleményét egy egyetemről anonim módon a gyakorikérdéseken, meg az, ha valaki nagy nyilvánosság előtt természetes személyt gyaláz meg"
Most tényleg funkcionális analfabéták miatt megy el az időm, és koptatom a billentyűzetet? Milyen tapasztalat? Az itteni troll barmok o0%-a csak kamubol ír olyanokat, hogy ez meg az az egyetem sz.r, semmit sem ér a diplomája, wc papirt adnak ki stb. Ne haragudhatok, ennek rohadtul nem kellene beleférnie sehol. Ez pedig nagy nyilvánosság, mivel egy báeki számára olvasható weboldal. Az meg teljesen mindegy, hogy természetes vagy jogi személy, ugyanúgy jogai vannak.
13. “az az egyetem sz.r, semmit sem ér a diplomája, wc papirt adnak ki stb.”
Mi a bajod az iparági tapasztalatokkal? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!