Hogyhogy nem lép fel sok egyetem az ellen a lehúzás ellen, ami a különböző fórumokon megy?
Manapság már mindent és mindenkit lehet ócsárolni. Lásd, a nagy ember ... propagandája. Ha neki szabad, ...
Ha jól tudom, akkor valamilyen törvényt is módosított, hogy lehessen ezt tenni.
Semmilyen egyetem nem foglalkozik ezzel.
"Az hogy leírod a véleményedet egy egyetemről, hogy sz*r egyáltalán nem meríti ki a becsületsértés vétségét."
Egyébként, de, pont hogy ez már kimeríti. Ráadásul az itteni gyökerek úgy írják 90%-ban, hogy sz.r, hogy sose jártak az adott egyetemre, tehát még valótlan is, amit állítanak így.
"melyikbe sorolnád azt, hogy "szar"? Segítek, egyikbe se, mivel ez egy szubjektív vélemény kinyilvánítása"
Ha tehát én egy darab sz.rnak nevezlek téged nagy nyilvánosság előtt, az csak egy szubjektív vélemény, értem. Ezért nyert akkor anno Hajdú pert, amikor sz.rkupacnak lett nevezve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!