Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért kell hazudni a gyereknek...

Miért kell hazudni a gyereknek az iskoláról?

Figyelt kérdés
Hogy az egy jó hely meg stb.Amikor nagyon nem az,sok a bántalmazás,mint testileg,lelkileg,és sokat kell tanulni.Szinte ahogy nő a gyerek annyira teljesíthetetlenné válik a követelés.Csak egyszer mondtam rokon gyereknek hogy annyira na várja az iskolát,erre lecsesztek hogy ne mondjak ilyet.Amikor pedig ez az igazság!
2023. jún. 1. 14:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
45%

17

Érdekes, én nem tartoztam a népszerű körbe, sőt. Mégis szerettem suliba járni és simán bírtam az iramot egy nagyon jó gimiben is. De még a tök buták vagy épp lusták is megszerezték a kettest. Ja, és mi nem is verekedtünk. Nyilván vannak xar környékek, meg xar iskolák. De ott is lehet szerencsés az ember. Nem kell alapjáraton beleültetni egy gyerek fejébe, hogy az iskola xar, teljesíthetetlen, pluszban majd lehet jól meg is vernek a cigányok.

2023. jún. 1. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!