Mit szólnátok,ha a párotok elmondaná a viselt dolgaidat,pl a szüleinek,gyereknek,kollégáknak?
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék,nem vagyok bűnöző,csak néha sajnos szoktam szerencsejátékozni.Nem vagyok rá büszke,sőt már cikinek tartom.Ettől függetlenül a meg élhetésünket,soha nem tettem kockára,nem adtam el semmit,csak én marha a félre tett pénzemet néha elb@szom.Ettől függetlenül,jut nyaralásra, wellnessre,kirandulásra, igazából mindenre.Nem azt mondom,hogy simogassa meg a fejem,meg azt se,hogy ne beszélje meg a valakivel,mondjuk anyukájával.Azt is megértem,ha mérges rám,én is az vagyok magamra, nagyon szenvedek sokszor és ezért is voltam őszinte hozzá.De az hogy mindenkinek elmondja a környezetében,az nagyon rosszul esik.Tisztában vagyok,hogy b@lfasz vagyok,de direkt megkértem,amikor bevallottam neki,megkértem hogy legyenszíves ne mondja el másnak,max anyukájának.Elég rosszul érzem magam miatta,tudom hogy ezt kezeltetnem kell,mert még nem késő.Kicsit úgy érzem elárult...2023. máj. 23. 19:29
1/4 anonim válasza:
Nem örülnék neki, ha overall bármi magánügyet kiteregetne.
2/4 anonim válasza:
Én valószínűleg szakítanék vele.
Igen, kezeltetned kéne, és szenvedélybetegségről való leszokásnál kritikusan fontos a támogató családi környezet. Nálad ez nincs meg, úgyhogy semmi értelme nincs ezzel a partnerrel egy percig is maradni tovább.
3/4 anonim válasza:
No vagyok, de szerintem is ez gaz. Mas, ha emiatt elhagy, de tapintat az egyaltalan nincs benne.
4/4 anonim válasza:
Hasonló esetben szakítottam.
Nem szerencsejáték, de mindent tudtak rólam a haverok, kollégák, még azt is, hogy - elnézést - milyenek az "orális képességeim".
Igen, visszahallottam, majd másnap szakítottam, mert mint kis kérdezősködés után kiderült, szó szerint mindent elmondott nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!