Magyar érettségim nem lett olyan jó, amilyen könnyű lett. Nem figyeltem eléggé. Rosszul érezzem magam emiatt?
Figyelt kérdés
Mi magyartanárunk nagyon kedves. Az érvelés az jó nekem,az mindig 10/8-9pont. A szövegértés viszont katasztrófa lett. Kiszámoltam egy magyartanár által csinált megoldókulccsal csak 26pontot lett.
A novellaellemzésnél beleírtam hogy Lázár Ervin 2017-ben írta a novellát 🙃 Novellaellemzésem 3 oldalas összefüggő szöveg lett, megnéztem a "javítókulcsot" szinte mindent leírtam, sőt jóval többet is, ugyanis motívumokat is találtam. Nyilván lehet benne nyelvi, tartalmi hiba is...
Így az érettségimet 70 pontosra saccolom.
Mivel villamosmérnökire megyek nem számít a magyar, de szerintem magamhoz képest kifejezetten gyenge teljesítmény.
Holnap matek középszintű, attól igazán félek.
2023. máj. 8. 20:41
21/23 anonim válasza:
Na hogy sikerült a matek? Én alig tudtam valamit,mondjuk nekem csak az számit hogy 2es meglegyen
22/23 anonim válasza:
Nekem se ment. Pedig végig stabil negyes voltam matekbol... szerintem kritikán aluli volt a mai matek, sose volt meg ilyen nehéz az elmúlt éveket tekintve. A 19es közel állt hozzá nehezsegben de az se volt ennyire, egyenletek se voltak benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!