Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magyar érettségim nem lett...

Magyar érettségim nem lett olyan jó, amilyen könnyű lett. Nem figyeltem eléggé. Rosszul érezzem magam emiatt?

Figyelt kérdés

Mi magyartanárunk nagyon kedves. Az érvelés az jó nekem,az mindig 10/8-9pont. A szövegértés viszont katasztrófa lett. Kiszámoltam egy magyartanár által csinált megoldókulccsal csak 26pontot lett.

A novellaellemzésnél beleírtam hogy Lázár Ervin 2017-ben írta a novellát 🙃 Novellaellemzésem 3 oldalas összefüggő szöveg lett, megnéztem a "javítókulcsot" szinte mindent leírtam, sőt jóval többet is, ugyanis motívumokat is találtam. Nyilván lehet benne nyelvi, tartalmi hiba is...

Így az érettségimet 70 pontosra saccolom.

Mivel villamosmérnökire megyek nem számít a magyar, de szerintem magamhoz képest kifejezetten gyenge teljesítmény.

Holnap matek középszintű, attól igazán félek.

2023. máj. 8. 20:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
50%
Na hogy sikerült a matek? Én alig tudtam valamit,mondjuk nekem csak az számit hogy 2es meglegyen
2023. máj. 9. 16:29
 22/23 anonim ***** válasza:
60%
Nekem se ment. Pedig végig stabil negyes voltam matekbol... szerintem kritikán aluli volt a mai matek, sose volt meg ilyen nehéz az elmúlt éveket tekintve. A 19es közel állt hozzá nehezsegben de az se volt ennyire, egyenletek se voltak benne
2023. máj. 9. 19:16
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom mik ezek a válaszok...
2023. jún. 3. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!