Magyar érettségim nem lett olyan jó, amilyen könnyű lett. Nem figyeltem eléggé. Rosszul érezzem magam emiatt?
Mi magyartanárunk nagyon kedves. Az érvelés az jó nekem,az mindig 10/8-9pont. A szövegértés viszont katasztrófa lett. Kiszámoltam egy magyartanár által csinált megoldókulccsal csak 26pontot lett.
A novellaellemzésnél beleírtam hogy Lázár Ervin 2017-ben írta a novellát 🙃 Novellaellemzésem 3 oldalas összefüggő szöveg lett, megnéztem a "javítókulcsot" szinte mindent leírtam, sőt jóval többet is, ugyanis motívumokat is találtam. Nyilván lehet benne nyelvi, tartalmi hiba is...
Így az érettségimet 70 pontosra saccolom.
Mivel villamosmérnökire megyek nem számít a magyar, de szerintem magamhoz képest kifejezetten gyenge teljesítmény.
Holnap matek középszintű, attól igazán félek.
#3 Hát ha én 26 pontot értem el szövegértésből, akkor szerintem 5-öt se tudnál.
Többieknek köszönöm.
"Rosszul érezzem magam emiatt? ... Mivel villamosmérnökire megyek nem számít a magyar..."
Akkor ne érezd magad rosszul a magyar miatt.
"villamosmérnökire megyek ... Holnap matek középszintű, attól igazán félek."
Emiatt viszont... :D
Ilyen készségekkel max 1 félévet jósolok a villamosmérnökin, ha egyáltalán felvesznek, de lehet a 2 hét után kiesők csoportját fogod erősíteni.
Üdv és minden jót: egy végzett villamosmérnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!