Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magyar érettségim nem lett...

Magyar érettségim nem lett olyan jó, amilyen könnyű lett. Nem figyeltem eléggé. Rosszul érezzem magam emiatt?

Figyelt kérdés

Mi magyartanárunk nagyon kedves. Az érvelés az jó nekem,az mindig 10/8-9pont. A szövegértés viszont katasztrófa lett. Kiszámoltam egy magyartanár által csinált megoldókulccsal csak 26pontot lett.

A novellaellemzésnél beleírtam hogy Lázár Ervin 2017-ben írta a novellát 🙃 Novellaellemzésem 3 oldalas összefüggő szöveg lett, megnéztem a "javítókulcsot" szinte mindent leírtam, sőt jóval többet is, ugyanis motívumokat is találtam. Nyilván lehet benne nyelvi, tartalmi hiba is...

Így az érettségimet 70 pontosra saccolom.

Mivel villamosmérnökire megyek nem számít a magyar, de szerintem magamhoz képest kifejezetten gyenge teljesítmény.

Holnap matek középszintű, attól igazán félek.

2023. máj. 8. 20:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem, de a matekot és a törit maxold ki és nem kell semmi miatt sem szégyenkezned:)
2023. máj. 8. 20:45
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Most már felesleges bosszankodni rajta, változtatni nem tudsz és szerencsére neked nem is számít. Engedd el és koncentrálj inkább a lényegesre. Szóbelin még javíthatsz, ha ez megnyugtat.
2023. máj. 8. 20:46
 3/23 anonim ***** válasza:
14%
Elolvastam a kérdésed kifejtését ahol leírtad hogyan sikerült az érettségid és egy csomó felesleges random infót ami legkevésbé sem érdekel mint például hogy villamosmérnökire mész. Ez mind szép és jó de tulajdonképpen kit érdekel és mi a kérdésed célja?
2023. máj. 8. 20:50
 4/23 A kérdező kommentje:

#3 Hát ha én 26 pontot értem el szövegértésből, akkor szerintem 5-öt se tudnál.

Többieknek köszönöm.

2023. máj. 8. 20:58
 5/23 anonim ***** válasza:
55%
azt ugye tudod hogy a szóbelin 50 pontot lehet elérni?
2023. máj. 8. 21:26
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

"Rosszul érezzem magam emiatt? ... Mivel villamosmérnökire megyek nem számít a magyar..."

Akkor ne érezd magad rosszul a magyar miatt.

"villamosmérnökire megyek ... Holnap matek középszintű, attól igazán félek."

Emiatt viszont... :D

2023. máj. 8. 21:44
 7/23 A kérdező kommentje:
Matekból olyan I=M*v indulattal neki futok, hogy négyzetesen emelkedni fog annak a valószínűsége hogy 5-ös lesz a matekom.
2023. máj. 8. 21:55
 8/23 anonim ***** válasza:
18%
Nekifutok egy szó. Mindegy már... ;-)
2023. máj. 8. 22:03
 9/23 anonim ***** válasza:
34%

Ilyen készségekkel max 1 félévet jósolok a villamosmérnökin, ha egyáltalán felvesznek, de lehet a 2 hét után kiesők csoportját fogod erősíteni.

Üdv és minden jót: egy végzett villamosmérnök

2023. máj. 8. 22:06
 10/23 A kérdező kommentje:
Inkább egy végzett gyárimelós
2023. máj. 8. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!