Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magyar érettségim nem lett...

Magyar érettségim nem lett olyan jó, amilyen könnyű lett. Nem figyeltem eléggé. Rosszul érezzem magam emiatt?

Figyelt kérdés

Mi magyartanárunk nagyon kedves. Az érvelés az jó nekem,az mindig 10/8-9pont. A szövegértés viszont katasztrófa lett. Kiszámoltam egy magyartanár által csinált megoldókulccsal csak 26pontot lett.

A novellaellemzésnél beleírtam hogy Lázár Ervin 2017-ben írta a novellát 🙃 Novellaellemzésem 3 oldalas összefüggő szöveg lett, megnéztem a "javítókulcsot" szinte mindent leírtam, sőt jóval többet is, ugyanis motívumokat is találtam. Nyilván lehet benne nyelvi, tartalmi hiba is...

Így az érettségimet 70 pontosra saccolom.

Mivel villamosmérnökire megyek nem számít a magyar, de szerintem magamhoz képest kifejezetten gyenge teljesítmény.

Holnap matek középszintű, attól igazán félek.

2023. máj. 8. 20:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%

Engedd el ezt a trollt kérdező azt sem tudja már hol mit kamuzott.

Nem kell aggódnod a magyar miatt szóbelin még feljebb tudod húzni úgyis, koncentrálj a következőre.

2023. máj. 8. 22:51
 12/23 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2023. máj. 8. 22:52
 13/23 A kérdező kommentje:
Prof.dr.Beles néven itt tevékenykedsz, aztán most jöttél haza a délutáni gyári muszakbol
2023. máj. 9. 06:33
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem is én írtam, már ragalmazzunk is?
2023. máj. 9. 06:39
 15/23 A kérdező kommentje:

Amúgy hány accountról fogod itt beadni, hogy te vagy itt nagy professzor, közben maximum valami utcát sepersz, közben itt oltogatni próbálsz? Vak is átlátja, hogy te provokálsz, hogy is mondjam, elég gyenge színvonal. Azt se tudom ki vagy, hogy jössz ahhoz hogy fogyatékosozol másokat?

Én reál beállítottságú vagyok, helyesírást pont lesz*rom, és nem a helyesírás adja meg, hogy ki mennyit ér, te például előadod, hogy tudsz, közben gyakorin éled ki azt, hogy valóságban senki nem szeret

2023. máj. 9. 06:41
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Ja, legjobb védekezés a támadás, mi? :D

Ki más reagált volna így arra, hogy

"Nekifutok egy szó. Mindegy már... ;-)"?

2023. máj. 9. 06:43
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy hány accountról fogod itt beadni, hogy te vagy itt nagy professzor"

A professzor nem én vagyok. De sokmindenben igaza van.

"hogy jössz ahhoz hogy fogyatékosozol másokat?"

1. Nem én fogyatékosoztam.

2. Elég jó okot adtál neki a gyanakvásra...

"Én reál beállítottságú vagyok, helyesírást pont lesz*rom"

Ha valóban így lenne, nem ugranál egy (ráadásul szmájlis!) megjegyzésre, ami a helyesírásodról szól.

"nem a helyesírás adja meg, hogy ki mennyit ér"

Én tudom. Te meg gondolkodj el rajta, hátha te is rájössz, hogy tényleg így van.

"te például előadod, hogy tudsz, közben gyakorin éled ki azt, hogy valóságban senki nem szeret"

Ja, hogy ez a bajod, hogy senki sem szeret... Hát... Most előbb érettségizz le, de aztán majd keress egy pszichológust, ha egyedül nem sikerül megbirkózni ezzel.

2023. máj. 9. 06:47
 18/23 A kérdező kommentje:

"Ja, hogy ez a bajod, hogy senki sem szeret"

Komolyan ezek után te próbálod beadni másoknak hogy értelmezési zavara van? 😂

2023. máj. 9. 06:59
 19/23 anonim ***** válasza:
26%

félelmetes hogy a kérdezőhöz hasonló véglények egyáltalán azt hiszik hogy valaha diplomával rendelkező szakmérnökök lesznek.

jótanácsként mondom hogy már nyáron kezdj el betanulni az összeszerelő üzembe betanított munkásként mert ilyen alacsony intelligenciával sosem lesz mérnök belőled de ilyen alacsony agyi kapacitással még egy büfészak elvégzésére is alkalmatlan vagy.

2023. máj. 9. 12:53
 20/23 anonim ***** válasza:
9%
Az érzelmi intelligenciájának a hiánya még nagyobb gond lesz neki az életben...
2023. máj. 9. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!