Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire szemétség az, hogy...

Mennyire szemétség az, hogy egy töri tanár nem adja ki a tételeket amíg le nem mennek az írásbelik?

Figyelt kérdés
Igen szeptember óta nem kaptuk meg a témakörök neveit, néha elmorgott 1-2őt, de 20-ból 3 van meg
2023. máj. 7. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom a történelemetanár feltételezi (lehet rosszul) hogy nem értelmi fogyatékosokat oktat ha már érettségiznek és nem 1 évvel előre kezdenek el készülni a szóbelire, de úgy látszik hogy 1-2 csökkentett értelmi képességü egyénnek nem elég a pár napos felkészülés ami egy átlagos intelligenciájú diáknak még sok is.
2023. máj. 7. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én tanítottam régen, és nekünk azt mondta a diri, hogy legkésőbb januárban kezdjük el kiosztani a tételeket. Nem tudom, van-e erre valami írott szabály, de nálunk is volt olyan tanár, aki csak írásbeli után adta ki a tételeket. Őskövület volt, szóval lehet, hogy régen ez így működött, de most elég fura.
2023. máj. 7. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
detto, nalunk is egy tanar volt aki idosebb es az irasbeli utan adta ki a teteleket, de a kerdesedre a valasz, hogy szerintem nem tul kedves gesztus
2023. máj. 7. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Téli és tavaszi szünetben is bejártunk, kiadta a tételeket, és segített kidolgozni a vázlatokat.
2023. máj. 8. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!