Jogosan haragudtam meg rájuk? Nem szemétség amit csináltak?
Most kell az egyetemen felkérni azt a tanárt, akit konzulensünknek szeretnénk. Akit én szeretnék csak kevés diákot tud vállalni. Idáig én erasmuson voltam, csak pár napja értem haza, így csak most tudtam beszélni a tanárral. Kiderült hogy már nem tud elvállalni, ugyanis a két legjobb barátnőm előtte 1 órával lefoglalta az utolsó 2 helyet!!!
Igazából csak azért akarják ott írni mert a tanár jófej, a téma nem is érdekli őket engem meg igen! És a pofámba hazudtak, nem szóltak hogy xy jössz a tanárhoz beszélni a szakdogával kapcsolatban! Hanem azt mondták hogy még nem is tudják kinél írják közbe meg már rég tudták!
Jogos hogy ezért berágtam? Nagyon mérges vagyok most rájuk!
Akkor ezek szerint senki nem jelentkezhetett volna ehhez a tanárhoz addig, amíg te nem kegyeskedsz lemenni hozzá?!??!?
Ha tényleg fontosnak tartottad volna, akkor nem húzod-halasztod, hanem idöben szólsz a tanárnak. (Tudodm, manapság létezik telefon, email, facebokk, ahol akit akarsz, el tudsz érni - ezt a tanárral is megtehetted volna.
Az a része nem fair, hogy azt mondták, még nem tudják, kinél írják. Bár ha szó szerint vesszük, akkor még tényleg nem tudták, mert hát megeshetett volna, hogy 1 órával előbb is azt mondja a tanár, hogy már beteltek a helyek. Szóval mindhárman elég felelőtlenek voltatok, csak ők szerencsések voltak, te meg nem. Ennyi.
Ha annyira érdekelt, külföldről is simán e-mailen is elintézhetted volna.
Az meg, hogy őket "nem érdekli a téma", téged meg igen, egyáltalán nem indok. Befogadta a témáikat, tehát alkalmas azoknak a témáknak a vezetésére. A diákok részéről meg... a többséget nem érdekli a témája, csak túl akar lenni rajta. A kisebbséghez tartoznak azok a szerencsések, akik őszintén lelkesednek a témájukért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!