Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szemétség nem elmennem a...

Szemétség nem elmennem a bankettre?

Figyelt kérdés
1,5 évet jártam ebbe a suliba, de nincs komolyabb kötődésem az osztályhoz, sőt... Nem látom értelmét, h elmenjek, kb senki nem fog hiányozni onnan, egy dolog zavar, h huhhaa mi lesz ha ez most kimarad az életemből?? De mit tegyek? nem köt ide semmi.
2012. jún. 20. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 4 év után sem nagyon kötődtem az osztálytársaimhoz,csak 1-2-höz,pont előtte meg egyéb problémák miatt nagyon magam alatt voltam,de mégis elmentem és végül nem bántam meg!Rájöttem utána,h megbántam volna,ha nem mentem volna el.Ha más nem, eszel egy jót:)És nem lesz benned a mi lett volna ha.......jah,plussz ha meguntad már el is mehetsz...
2012. jún. 20. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt ma a téma a barátommal. Ő 4évig együtt járt velük, de nincs kedve elmenni, mert a legjobb haverja ugyis lelép a vacsi után, a többi srácnak pedig csak a piálás a lényeg. Ennek ellenére én neki is azt mondtam, amit most neked fogok. Menj el! Ha nem is akarsz velük bulizni, a vacsin vegyél rész. Elköszönsz tőlük, a tanároktól, kész. Ha nem tetszik, hazamész, ha pedig tetszik, már megérte. Én sem vagyok annyira jóba az osztálytársaimmal, de akkoris elmegye . Különben is, pár pohárka után már nem nézed, hogy kivel milyen volt a viszony :D
2012. jún. 20. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én az általános iskolait kihagytam, annyira undorodtam már az osztályomtól. Persze páran megszóltak emiatt, meg az ofő sem helyeselte, de pont azok ugattak be, akik a leginkább felelősek voltak a légkör megromlásáért, a lezüllésért. Oda valami kukából verbuvált ruha lett volna a módi, akármilyen puccba vágták magukat a söpredékek. A középiskolaira elmentem, bár ott se volt túl sok barátom, de azért elvoltunk, azt nem bántam meg.
2013. ápr. 26. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!