Csak én reagálom túl, vagy tényleg szemétség volt ez a tanáromtól?
Osztálytársnőm elég visszahúzódó.Meg magyarból se egy nagy zseni.
Magyarórán a tanárnő mondta, h mondjon egy mondatot egy szókapcsolattal, ami ugyan nem volt nehéz, de mivel a barátnőm nem egy ilyen tőmondatot akart mondani, hanem valamit, amiben bővítmény is van, ezért gondolkozni kezdett.Tudjátok, hogy van ez, az embernek éppen ekkor nem jut az eszébe semmi.A tanárnő mondta, gyerünk már, mondd, mert addig nem megyünk tovább.A csend egyre kínosabb lett, már nem is csoda, h nem tudott gondolkozni,mertr mondom, nagyon félős, és most mindenki őt nézte, és ez neki nagyon kínos volt.Am. ezt a tanárnő is tudja, mert az oszink.8-10 perce vártunk, közben ilyen megjegyzései voltak:
ne súgjatok, ő is tud mondani egy mondatot
ha nem tud, nem is tudom, h mit keres itt az iskolában
Aztán azt mondta, h menj ki a lányvc-ig, és gondolkozz. ment, aztán mondott vele egy mondatot.
Szüneten persze a fiúk rögtön elkezdték csúfolni. Nem szemétség egy tanártól ilyen helyzetbe hozni valakit, akiről tudja, h ilyen visszahúzódó?
Ebben az egészben a tanár tényleg hibázott-minek kellett kiküldeni??
Másrészt a barátnőd meg miért nem tud egy mondatot mondani??Nem baj,ha nem jó a megoldás,csak mondja..minek vár annyit??Én mondok akkor is valamit,ha nem tudom..általában nem szoktam nagy hülyeségeket mondani,meg nem mondok mindig rosszat,persze..
...de csendben ritkán maradtam..na ja,még régebben..olyan 8-10 éves koromig talán..
nem amiatt hogy a tanár csinálta... ha az egyik diáktársa hozta volna ciki helyzetbe, az is bunkóság lett volna.
Szerintem elég szemétség volt a tanárnőtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!