Szemétség volt ezt csinálni a főnökömmel?
Figyelt kérdés
Alkalmi munkahelyen dolgoztam egy kisvárosban,
és főnökasszonyom-aki rendszeresen megalázott vevők előtt-
kivetette a hálóját egy "srácra"-akiről tudta, hogy régóta tetszik nekem.
A fiúnak elmeséltem, hogy a főnököm mániás depressziós, utána hallani sem akart róla.
A főnökasszony nem tud róla, hogy miattam nem akar tőle semmit a fiú, elég ideges, és hisztérikus azóta, kicsit sajnálom is.
2011. nov. 4. 12:45
1/7 A kérdező kommentje:
Mármint tényleg mániás depressziós, ezt nem kitaláltam.
2011. nov. 4. 12:47
4/7 A kérdező kommentje:
Már nem dolgozom ott, de nagyon rossz érzés volt, amikor megmagyarázta affektálva, hogy, miért nem vagyok elég jó a " említett férfiúnak".
Köszi tényleg a válaszokat, kicsit rosszul éreztem magam emiatt, de akkor tényleg megérdemelte.
2011. nov. 4. 13:12
5/7 A kérdező kommentje:
Az tsajnálom, hogy a betegségét használtam fel ehhez, de alószínúleg ezért is volt olyan, amilyen.
2011. nov. 4. 13:14
6/7 anonim válasza:
Szerintem sem korrekt a pszichés betegségét felhasználva elriasztani a srácot. Amúgy a főnököd szemétnek tűnik (bár az ő szemszögéből nézve biztos máshogy hangzana a történet), és vszínű a pasi se nagyon igyekezett meghódítani őt, ha ez a pletykád eltérítette.
7/7 anonim válasza:
Ezek szerint te sem kellettél a férfinak, hiába tetszik régóta. A munkahelyi ellentétet nem így kellett volna lerendezni, mert így csak a féltékenységedről, kicsinyességedről tettél tanúbizonyságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!