Mit tegyek a főnökömmel és a barátnőmmel?
19 éves lány vagyok.A legjobb barátnőmmel óvodás korunk óta minden nap találkozunk.Volt neki egy komoly kapcsolata,1 évig együtt is élt a fiúval.1 hónapja szakítottak.Én egy kozmetikus szalonban vagyok gyakorlaton és ha végzek a sulival,egyből ugyanott munkába is állhatok.Na most a barátnőm expasija összejött a gyakorlati oktatómmal(főnökkel).A barátnőm kiverte a hisztit,hogy azonnal hagyjam ott a szalont,mert ne dolgozzak ezzel a lánnyal együtt.Én elmondtam neki hogy nekem semmi közöm ahhoz,hogy a volt pasija kivel jön össze.Ez volt 2 hete,azóta nem beszél velem,meg semmi.
Mit tehetnék vele?
Semmit, ha valaki ilyen korlátolt és szűk látókörű, akkor el kell küldeni a p.cs.ba.
Nekem a karrierem fontosabb lenne, mint egy ilyen hisztérika nyűglődése, annál is inkább, mert a viselkedéséből az derül ki, hogy nem is "igaz barát", hanem egy önző kispályás, földhöragadt valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!