Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a főnökömmel és a...

Mit tegyek a főnökömmel és a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok.A legjobb barátnőmmel óvodás korunk óta minden nap találkozunk.Volt neki egy komoly kapcsolata,1 évig együtt is élt a fiúval.1 hónapja szakítottak.Én egy kozmetikus szalonban vagyok gyakorlaton és ha végzek a sulival,egyből ugyanott munkába is állhatok.Na most a barátnőm expasija összejött a gyakorlati oktatómmal(főnökkel).A barátnőm kiverte a hisztit,hogy azonnal hagyjam ott a szalont,mert ne dolgozzak ezzel a lánnyal együtt.Én elmondtam neki hogy nekem semmi közöm ahhoz,hogy a volt pasija kivel jön össze.Ez volt 2 hete,azóta nem beszél velem,meg semmi.

Mit tehetnék vele?

2010. aug. 12. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. A barátnőd egy hisztis liba. Majd megbékél, de ha nem akkor is mi van? jó helyen vagy, jól érzed magad. Nem veled jött össze, ennyi. Azt hittem izgisebb lesz a kérdés, hogy pl. a nős főnököd összejött a barátnőddel.
2010. aug. 12. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, ha valaki ilyen korlátolt és szűk látókörű, akkor el kell küldeni a p.cs.ba.

Nekem a karrierem fontosabb lenne, mint egy ilyen hisztérika nyűglődése, annál is inkább, mert a viselkedéséből az derül ki, hogy nem is "igaz barát", hanem egy önző kispályás, földhöragadt valaki.

2010. aug. 12. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne keverd a munkát a magánélettel, majd kiheveri.
2010. aug. 12. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a csajjal,nem barát az ilyen,aki elvárná,hogy tönkretedd a karrieredet az ő hiúsága miatt.
2010. aug. 12. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Most haragszik, de ha valóban olyan rég óta vagytok barátnők, be kell látnia, hogy ostoba hiszti, amit csinál. Aztán megbékél. Ha nem, akkor felejtsd el, mert iszonyú önző. Tulajdonképpen már neki senkije a volt pasija, szakítottak, akkor? A pasi is azzal jön össze, akivel akar, a barátnőd is. Neked meg abszolút semmi közöd hozzá, mindkettőnek a magánügye.
2010. aug. 12. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!