Muszáj szalagavatózni, érettségi bankettre menni?
Figyelt kérdés
és nagyon bunkó dolog ha nem megyek? bár az osztály is bunkó volt velem. kiközösített vagyok, ezért nem akarok menni, bár még csak jövőre lesz.2011. szept. 20. 20:29
1/4 anonim válasza:
Eléggé... Én sem szerettem az osztályom, de a szalagavató végül szép emlék lett a számomra még ha nem is voltam hajlandó táncolni, a bankettre, meg összesen 1 ember nem jött el, és mindenkinek meg is volt róla a véleménye... A banketten mellé annyi a dolgod, hogy egyél és utoljára jópofizz az emberekkel, akkor már más lesz a véleményed a tanáraidról is:)
2/4 anonim válasza:
Nem, egyik sem kötelező, de szerintem ki ne hagyd, főleg a szalagavatót. Egyszer van csak az életben. Szerzel valahonnan egy párt, az nem igazán nehéz (illetve ha lány vagy, akkor lehet, nem tudom), és utána lesz@rod az osztályt.
4/4 anonim válasza:
Én 2006-ban érettségiztem és az osztályunk közös megállapodás alapján nem csinált semmit szalagavatón. Felmentünk, feltűzték a szalagot és mentünk bulizni. Hozzáteszem gépészek voltunk, és csak fiúk. Nagy volt az összetartás jóban, rosszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!