Van olyan téma, szak, amiből kifejezetten könnyű doktorit írni?
Igazából nem is így gondoltam egyesek szerint rossz hozzáállás de nem tudom eldönteni hogy érettségi után merre tovább de azt szeretném hogy bármit is csinálok azt olyan komolyan csináljam hogy a doktoriig eljussak.
Az IT divatos szak de tartok tőle hogy kevés vagyok hozzá legalábbis ilyen szinten...
"de azt szeretném hogy bármit is csinálok azt olyan komolyan csináljam hogy a doktoriig eljussak"
Nekem ez nem fér össze. Ha ilyen elhivatottságod van, akkor miért a legkönyebből akarod megszerezni?
Olyan mintha azt mondanád, hogy "olyan sportot szeretnék választani, amiben kijuthatok az olimpiára. Melyik sporttal legkönnyebb kijutni az olimpiára?"
Szerintem semminél sem egyszerűbb abban doktorit szerezni, amit szeretsz és amiben jóvagy. Ha egyik nem teljesül akkor már a nehéznél is nehezebb, de ha egyik sem, akkor meg nevetséges vergődés.
"Nekem ez nem fér össze. Ha ilyen elhivatottságod van, akkor miért a legkönyebből akarod megszerezni?"
Meg kell tanulni elválasztani a fantáziádat a valóságtól és akkor össze fog férni sok minden sok mindennel
Szerintem itt neked vannak fantáziáid... Fantáziálsz a doktoriról, de azt hogy mifán terem, meg minek az nincs meg.
Kell a dr. a neved elé? És minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!