Üdv! Jövőhéten lesz az utolsó érettségim, biológiából. Milyen témaköröket érdemes alaposabban átismételni, ha kifejezetten négyes a cél? Nem számít a szakon, ahova menni szeretnék, így megelégszek a négyessel! (: Köszönöm! (:
Húha tisztellek a kitartásodért, én ilyenkor már nem tudok tanulni.
Egyébként mikrobiológia, sejtanyagcsere, genetika, ökológia, szív- és érrendszer, vér, immunrendszer, növénytan
Ezeket ha tudod maximálisan szerintem a 4-es simán megvan.
Sok sikert kívánok! Én is bioszból érettségizem emelten, bár én a 2-essel is megelégszem mert amikor jelentkeztem még céljaim voltak, közben ezek változtak így már jelentéktelen az emelt érettségi és sajnos ennyire is vettem komolyan. :( Remélem meglesz :(
Nagyon szépen köszönöm válaszod! (:
Ez az utolsó, így beleadok mindent amit még csak lehet. Én már túl vagyok egy történelem emelten, így céljaim 90 %-a sikerült, de szeretném ha nem a kettes lenne a célod. Nyilván nem én határozom meg, de ha valamit kitűztél az nem hiába történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!