Szakdolgozatban lehet csak kifejezetten egy cégről írni?
Figyelt kérdés
Esti OKJ-s gazdi infós képzésen vagyok(második egyben az utolsó évem), mellette dolgozok is egy műszaki termékek eladásával foglalkozó cégnél. Sajnos a szakdolgozatommal még sehol nem tartok, témát se tudok. Eleinte erről az évről akartam írni, hogy milyen gazdasági következmények voltak a vírus miatt, esetleg még az informatikára nézve. Viszont nem tudom összerakni dolgokat, nem tudom hogy írjak ebből 30+ oldalt. Aztán gondoltam írok a cégről amelyiknél vagyok, felkeresek embereket, hogy meséljenek róluk, esetleg pénzügyi adatokat is kapjak, meg mit írhatok és mit nem. Szakdolgozatnál ez elfogadott lenne, hogy konkrétan egy cégről írok?2020. dec. 29. 13:36
1/2 anonim válasza:
Akar. Kerdezd a temavezetod/tanszeket. Az elvarasok szakonkent/egyetemenkent valtozhatnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem egyetemen vagyok, csak középsuli, érettségi utáni. Okj.
Év elején még azt mondták, hogy infó/gazdi legyen a téma, jobban nem szűkítették le.
2020. dec. 29. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!