Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 5-öst kaptam, de 4-est írt be...

5-öst kaptam, de 4-est írt be a tanár a Krétába, mi a teendő?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Van egy ugyanolyan keresztnevű gyerek az osztályban, mint én. Valószínűleg összekevert minket, amikor beírta a jegyeket. Múlt órán rajzból osztályzás volt. Én 5-öst kaptam, az gyerek pedig 4-est. Ma látom, hogy 4-es van beírva. A tanár csak szóban mondta a jegyeket, és egy héttel utána írta be, szóval nem tudom bizonyítani a dolgot, maximum annyi, hogy újra megmutatom a rajzaimat. Tudom, nem fontos tárgy, és nem kéne rajta fennakadnom, de mégis igazságtalannak érzem, mivel eddig mindenből csak ötösöm van. Mit tegyek? Szóljak holnap? Ha igen, mit mondjak? Vajon elhiszi? Légyszi segítsetek.

2022. okt. 13. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szólj, hogy tanárnő, rossz jegyet tetszett beírni a naplóba, én ötöst kaptam, nem négyest. Ilyen egyszerű. Nem hiszem, hogy fennakadna rajta.
2022. okt. 13. 18:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Csak azért merült fel, mint probléma, mert az utóbbi időben annyira nem kedvel (azelőtt nagyon kedvelt), és attól tartottam, hogy nem fog nekem hinni.

De ezt úgyse tudom megjósolni, szóval igazad van, szólni fogok.

2022. okt. 13. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezted az azonos nevű osztálytársad, hogy nála hányas jegy szerepel?
2022. okt. 13. 19:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Még nem kérdeztem, mert most láttam pár órája, hogy beírták. Írni nem írok neki, nem igazán kedvelem, de holnap reggel megkérdezem.
2022. okt. 13. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szólsz a tanàrnak, hogy javítsa át, mert ötöst ígért, nem négyest. Mi ezt annak idején gyk nélkül is meg tudtuk mondjuk oldani.
2022. okt. 15. 10:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Már megoldódott, átírta.

De vagy 10 percig bizonygattam. Na mindegy.

2022. okt. 15. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!