Iskolaváltáskor mi a teendő?
Más városba költözünk a nyáron.
Egyelőre csak az a biztos, hogy odaköltözünk, de még nincs meg a lakás, nem találtunk eddig megfelelőt. Így hogy kezdjem el intézni az iskolaváltást. Megvan a környék, ahova szeretnénk menni, így tudom melyik iskola lenne a körzetes. Viszont így hogy jelentkezzek a leendő iskola igazgatójánál, hogy még nincs ottani lakásunk. A mostani iskolában is jeleznem kellene, hogy elmegyünk, hogy oda tudják adni a bizonyítványt és a suliban maradt holmikat. Nem tudom mit csináljak?!
Köszi, akkor próbálunk minél előbb találni megfelelő lakást. Csak elég nehéz így, hogy alig van kínálat.
A költözés biztos. Eladtuk a miénket, menni muszáj :) A másik város is biztos a melóhely miatt.
Azért gondoltam még most jelezni, hogy odaköltözünk, mert még biztos van aki felveszi a telefont az iskolában. Nyáron szerintem semmi esély, hogy bárkivel lehet ezügyben beszélni.
nyáron titkárság és igazgató van. Nem mindig, de heti rendszerességgel vannak ügyeleti napok.
ha van lakcím, akkor körzetesként muszáj felvenniük. Addig semmi nem kötelezi őket.
Adnak egy befogadó nyilatkozatot, amit a jelenlegi (régi) suliban le kell adni és minden mást ők intéznek egymás között.
Persze az ofő felé jelezd, bár nyárra úgyis mindent haza kell pakolni (ha van bmi,ami ottmaradt volna márciusban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!