Digitális oktatás?

Figyelt kérdés
Mi van ha nem tudjuk megoldani?

2022. aug. 2. 22:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

három évemet ba*ták már el ezzel, 9. , 10. ,11. és most a 12. is?

Utánna meg mi lesz a kifogás? Az lesz az hogy (vidéki gyerekként ahol nincs Pesti technika és net) nem tudunk semmit mert nem kaptunk rendes oktatást azt sehova nem vesznek fel? akkor meg munkaerő hiány lesz, bár ez e nélkül is várható ...

2022. aug. 6. 13:08
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
21. Majd a szüleid fizetik a magántanárt, ha azt akarják, hogy valahová felvegyenek. Ha meg nem, így jártál /sok más gyerekkel együtt/. Nem állt ki a tanárok mellett senki, úgyhogy most nem kell panaszkodni.
2022. aug. 6. 13:38
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
#22 Te tényleg ilyen birka vagy? Ez nem az USA meg Németország ahol mindenki milliomos! Nincs pénz rá, örülünk ha van kaja és áram mert pont belefér de ha magasabb lesz (márpedig lesz) akkor végünk, de szerintem te is így lennél a helyemben... És ezt mondhatom szerintem a többi diáktársam nevében is.
2022. aug. 6. 13:49
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
És de kiálltak mellettük csak a csodás kormányunk szart rá mind mindenre is.
2022. aug. 6. 13:57
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

"A 2022/2023-as tanévben a tanév első tanítási napja szeptember 1. (csütörtök), az utolsó tanítási napja pedig június 15. (szintén csütörtök) lesz. A középiskolások 2023. május 4-én fejezik majd be a tanévet, a két évfolyamos részszakmára való felkészítést folytató szakiskolákban pedig 2023. május 31-én."

A lényeg ebben a sorban rejlik:

"középiskolások 2023. május 4-én fejezik majd be a tanévet"

ami feltűnt nincs a Középiskolások előtt ott a végzős szó, tehát mindenki aki középiskolás valószínűleg rövidebb nyári szünettel kell hogy számoljon majd.

Ez szerintetek fogalmazásbeli hiba? (szerintem nem)

Készüljetek fel én azt mondom, az a biztos.

Puskát elő,

wordöt felhúzni,

gázpénzt előkészíteni

Tanévet érvénytelennek tekinteni :D

2022. aug. 6. 14:51
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
#25, és akkor júliustól új tanév?
2022. aug. 6. 16:19
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

23. Én nem birka vagyok, hanem realista. Egyébként a két említett országban sem mindenki milliomos.

Itthon mindenki csak köpködte a tanárokat, sajnálta tőlük a nemlétező 3 hónap nyári szabadságot. Helyes, hogy fizessetek magántanárt. A társadalom hibája, hogy tanárellenes, ezért lehet, hogy az oktatási kormányzat sem törődik velük.

2022. aug. 6. 16:45
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

#Én is realista vagyok, mégis mást látok, azt látom hogy a narancsok lezúzták a jövőmet, sőt több millió fiatal és jelenleg adózó dolgozó jövőjét! Mint a leendő munkaerő egyik embere szeretném közölni veled hogy hát kösz hogy így látod, nem mi ba*tuk el hanem az idióta kormány az idióta birkáival és propagandájával. Az hogy realistaként nem látod azt a nagy abszurdumot amit a kormány beböfögött július közepén a rezsivel de olyan jól hogy a mai napig nem született értelmes válasz, rendelet és a közlöny is állandóan mást ír óránként.

Az is valóban igaz hogy nem mindenki milliomos DE! ott ha megkapod a fizetésedet be tudod úgy osztani hogy marad is belőle, ami érdekes az EU meg tudta oldani ezt a problémát a többi állammal együtt akkor a Magyar miért nem tudta? Azt az abszurdumot is hagyjuk hogy az EU n belül is csak nálunk van folyamatos gáz, víz és áramellátás, EZ MIND HAZUGSÁG! Nem nincs, ha lenne nem kéne sorba állni a benzinkútnál benzinért, ha volna gáz ki lehetne cserélni a palackokat és lehetne normálisan főzni, fűteni, ha lenne víz nem szakadna meg akkor fél óra alatt meg lehetne locsolni a veteményest de nem megy mert nincs víz. Az olyanokat mint te, azt hívják irigy kutyának aki irigyli a másikét, és igen pontosan ezért kéne támogatnod inkább neked is őket, itt írtuk alá a peticíót vagy 5 millióan, sztrájkoltunk és nem dolgoztak hogy egyszer végre megbecsüljék őket, nemcsoda hogy ebben az országban egyre kevesebb az orvos és tanár mert a fizetése KEVESEBB mint egy közmunkásé ! Elmondtam már nincs pénz elvitte a kaja és a rezsi, nem futja magántanárra. Egyszer próbáld ki te is azt hogy anyud-apud és te dolgozol napi 12 órákat csak azért hogy legyen tető a fejed fölött kaja a hűtőben és be legyen fizetve minden számla, elhiszed ha maradna, akkor nem ez lenne a helyzet ebben az országban? Társadalom?! A középgeneráció tökéletesen jól látja min megy keresztül egy tanár, mindent magának kell megoldjon semmit se kap táblafilc, számítógép, könyvek füzetek és ez nem elég mostmeg a fűtés, az esze megáll mostmár az embernek a sok idiótátol.

2022. aug. 6. 22:47
 29/32 anonim ***** válasza:
82%
#26 elvileg a 2024 es tanévben igen, ha jól értelmezem.
2022. aug. 6. 22:51
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

28. Te milyen 5 milliós petícióról hablatyolsz? Ki állt itt ki a tanárok mellett? Senki. Már rég a mostani keresetük legalább dupláját kellene, hogy kapják, de ha ez így lenne kitörne a parasztlázadás. Mivel nem fizetik meg őket, elhagyják a pályát, már alig van, aki tanítson. Na ezt nem érti a társadalom és amíg ez így lesz igenis fizessék a magántanárt, aki meg nem tudja, az így járt.

Áprilisban választások voltak, az lett az eredmény, ami. Most ne tessék panaszkodni, akkor kellett volna!!

2022. aug. 6. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!