Digitális oktatás?
Figyelt kérdés
Mi van ha nem tudjuk megoldani?2022. aug. 2. 22:22
3/32 anonim válasza:
Elméletileg az iskolán keresztül biztosítani kell a megfelelő eszközöket, más kérdés ez hogyan működik a gyakorlatban.
4/32 A kérdező kommentje:
Kedveseim! A közlönyben benne van, hogy bármikor, bármeddig elrendelhetik.
Pl: ha az iskolát nem tudják üzemeltetni mert nincs fűtés.
Fogalmam nincs, hogy fogjuk megoldani.
2022. aug. 2. 23:28
5/32 anonim válasza:
Xddd
Van ott más is, ami szürreális, kedvesem
6/32 anonim válasza:
A digitális oktatást bármikor elrendelhetik ez van benne a közlönyben. Azaz feltételes mód. Persze ez még nem jelenti azt, hogy biztosan lesz digitális oktatás.
A fűtést szerintem állami intézményben majd az állam megoldja.
Halkan jegyzem meg, hogy háború esetén engem is behívhatnak katonának. Ennek ellenére mégsem írok ki kérdést Behívnak katonának? címmel.
7/32 A kérdező kommentje:
Miért fáj az hogy Én kiírtam? A kérdésemre tud is válaszolni valaki? Mi vam ha nem tudom megoldani?
2022. aug. 3. 07:56
8/32 anonim válasza:
Hát akkor nem tudod. Miért nem tudod? Inkább azt írd le!
9/32 anonim válasza:
Ahogy most kiírtad a kérdést ugyanúgy oldd meg az esetleges digitális oktatást. Telefonról is simán meg lehet oldani. Esetleg az iskolától is kérhetsz segítséget.
10/32 anonim válasza:
ElrendelHETik, de ha van egy kis eszük nem fogják. Van egy teljes tanévet lefedő időnyi tapasztalat és jól látszik, hogy nem működik hatékonyan. Az pedig az iskolának se az érdeke, hogy a gyerekeket a megfelelő tudás nélkül engedjék feljebb, ahogy az szerintem történt a covid miatti digitális oktatás alatt is, ahol sok gyerek a megfelelő tudás nélkül lépett a következő osztályba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!