Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nyígnak ennyien a...

Miért nyígnak ennyien a távoktatásért?

Figyelt kérdés
Hogyan maradtak életben ezek az emberek 2020-ig?

2021. dec. 19. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Na most kíséreld meg értelmesen feltenni a kérdést!
2021. dec. 19. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Engem különösen nem zavar a bejárós oktatás, eddig is elviseltem most is el fogom. Az meg személyes preferenciám csak, hogy szívesebben mennék online-ba. Egyébként, ha megnézed egy iskolában az online oktatást akaró és nem akaró diákok létszámát, akkor meglepő lenne, hányan még a hátuk közepére sem kívánják a digitális oktatást és hogy ők vannak többségben.
2021. dec. 19. 19:16
 3/8 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
20%

mert le lehet sültlaborozni az összes tesztet

érti aki érti

2021. dec. 19. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Én személy szerint azért örülnék neki nagyon, mert jelenlétinél nem nagyon tudok bejárni (egyetem, levelező), mindig közbejön valami betegség, baleset, karantén, és lemaradok az órákról. Ha online lennének az előadások, akkor sokkal többször ott tudnék lenni, és könnyebb lenne készülni a vizsgákra, mert lennének órai jegyzeteim. A vizsgák felőlem lehetnek jelenlétik, nem csalni akarok, hanem tanulni.
2021. dec. 20. 05:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A többség azért, mert csalni akar.

Bocs, de most komolyan. Nem vagyok hülye, látom az évfolyamtársaimon is... Nálunk hibrid oktatás volt végig, ami azt jelentette, hogy csak a számonkérésekre kellett bemennünk szinte. Mit ad isten, mindenki nyivákolt miatta, egyből jöttek az úristen az egészségünkkel mi lesz sirámok, miután a jobb időbeosztásra hivatkozva nem tudtak bőgni.

Viszont meg tudom érteni azt is, aki szeretne távoktatást, személy szerint a legtöbb jelenléti órának az égadta világon semmi értelmét nem látom. Két út van: vagy olyanná teszik, amire megéri bejárni, mert olyan demonstrációt produkálnak, amit tényleg jó személyesen, kézzel foghatóan nézni vagy pedig kiadják szépen a tananyagot, nem köteleznek bejàrásra, van x alkalom konzultáció meg lehet emailben kérdezni, aztán majd zh-n vagy vizsgán tali.

Szánalmas, hogy a saját fizetésemből csengetem a képzést és még mindig úgy bánnak velem, mint egy dedóssal, akit felügyelni és rúgdosni kell, mert nem bír magától tanulni. Ebben egyetértünk.

De a távoktatást úgy kellene megvalósítani, hogy ne menjen a minőség rovására és ne kapjanak papírt olyan emberek, akik semmit sem tettek érte. Az online számonkérések már nem a tudásról szólnak, a szóbeliket kivéve. Én próbáltam becsülettel tanulni és az alapján megoldani a feladatokat, de mindig kifutottam az időből. Ez nem normális dolog. Meg lehetne ezt is valósítani normálisan, de ahhoz intézményesíteni kellene az online oktatási formát a járványhelyzettől függetlenül, szervezetten. És kitalálni egy olyan számonkérési rendszert, amit piszoknehéz kijátszani. Egy tárgyamból volt projekt+védés, több tárgyamból szóban kellett felelni végig a kamerába nézve, látható kezekkel. Úgy gondolom, az tényleg arról szólt, hogy mit tudok. A b*zi tesztek meg a rohanás az idővel nem erről szól. Ismét mondom, nem vagyok hülye, nekem sem idegen a Discord és ami ott megy ilyenkor. Meg a szkriptek sem.

2021. dec. 20. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
97%

#5: Távoktatásos tagozat, például matematika és informatika szakon.

Az órákra nem kell bejárni, online formában tartják. Konzultációs időpontok vannak. Zh, vizsgák személyesen.

Olyan szakon, ahol labor is van, ott a laborra be kell járni, úgyhogy azt nem tudom, hogy oldották meg távoktatásban.

2021. dec. 20. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
Kik nyígnak?
2021. dec. 20. 16:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínű azért mert Magyarországon még mindig nincs magas fizetés és nem tudják zsebből kifizetni azt a (minimumot se) technikát ami ehhez kell + normális sebességű internetet.
2022. aug. 6. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!