Szerintetek lesz Novemberben,vagy még idén digitális oktatás?
Aki nem tud értelmes választ írni ne is
írjon:)
Még mindig senki nem tud semmit. A tavalyihoz kísértetiesen hasonlít a forgatókönyv, az adatok, és még mindig ugyanaz van kormányon, simán megismétlődhet. Én személy szerint már nem tartom hitelesnek a kommunikációjukat, miszerint ódzkodnak a teljes távoktatástól. Ha egyik napról a másikra jelentik majd be (mert halottak napja után ÚR ISTEN KI GONDOLTA VOLNA, MEGUGROTT A FERTŐZÉSSZÁM, HÁT ERRE NEM IS GONDOLTUNK) úgyse tudunk vele mit kezdeni, sodródni kell az árral.
A Debreceni Egyetem már többször bebizonyította, hogy sz@rik magasról a hallgatók egészségére, amikor a ZK projekt hétre napi 6 ezres fertőzés számok mellett a kar teljes hallgatóságát bezárta egy nem szellőztethető terembe napi 4 órára maszk nélkül.
Ugyanakkor szerintem ezen görcsölve tűkön ülve várni sem reális, és folyton a híreket lesni. Éld inkább a lezárásoktól remélhetőleg sokáig mentes életedet, kedves kérdező, és ne ezen stresszelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!